zhelyo под домашен арест

29
Добави коментар
nenovinite
nenovinite

Голяма драма се разигра пред очите на двамата, участващи в нея, предаде единият с одобрението на другия участник в свадата.

 

С оглед наблюдаването на нееднократно публикуване на изречението „Ai lowe zhelyo“ от страна на fenka в коментарите под последните Не!Новини, не една или две желирани лапи бяха извити, за да бъде изтръгнато признание за афера или поне за спомняне на коя може да бъде „тази мръсница“.

 

Zhelyoвица взе нещата в свои ръце и заплаши по известен начин, че последствията никога няма да бъдат същите! Алармирала е кибер-полицията за опитите за вмешателство в семейния ѝ живот и очаква скоро да има акция „Фенките“, за да не трябва да се обажда тя на едни хора, дето ѝ дължат услуга.

 

Чрез СРС-та в дома на zhelyo, той е проверяван на всеки 12 секунди дали си пише по скайпа с някаква никаквица или прелюбодейства, а също така се очаква доставката на железни гащи, въпреки че той е от желе и няма кръвоносни съдове, които да му осигурят ерекция.

 

Не!Новините напомнят, че образът на zhelyo стана световна секс-икона, след като редица публикации в същия сайт разкриха, че всички други мъже на планетата не са добри хора. Според редица публикации само zhelyo вдъхва сладост, желираност и ухание на синтетични почти плодови аромати. Това е повдигнало нивото на напрежение у zhelyoвица, чиито желета са абсолютно натурални (разбирай без силик… емулгатори, консерванти) и с перфектни за целувки и пипане форми и консистенция.

 

Zhelyo е поставен под домашен арест, докато не бъде „подсигурен периметърът“ или с други думи – докато не се намери източникът на провокацията и не бъде пратен да стане част от харема на шейх Мансур, който е гей и използва евнухкини да му пазят любовниците.

 

Според слухове, zhelyoвица е отложила собственоръчно и английските мачове тази седмица, за да не се разсейва хубостникът излишно и да ѝ целува нозе усърдно и да гледат Хари Потър и странното рижаво момче, болно от рахит, дето подскача около него.

zhelyo

 

PS: идеалните форми на zhelyoвица крият хладнокръвно и отмъстително желирано сърце.