Гадаене с помощта на зарче

35
Добави коментар
naskoki
naskoki

За този вид предсказване на бъдещето е необходимо само едно обикновено зарче.

Трябва да си зададете на ум един въпрос или се намисля едно желание.

Зарчето се хвърля последователно 4 пъти и в зависимост от резултата /четно или нечетно число от всяко хвърляне/ се прави предсказанието.

Ето и вариантите на възможните резултати в зависимост от получената комбинация от хвърлянията на четни и нечетни числа:

1. четно; четно; четно; четно

Мисълта ви е изморена или въпросът не е добре формулиран. Не може да бъде отговорено еднозначно на така поставения въпрос. Съсредоточете се и хвърлете само още един път зарчето за тоя ден.

2. четно; четно; четно; нечетно

Ако имате низ от лоши дни, не драматизирайте. Не говорете непрекъснато на околните за своите проблеми. Опитайте се да мислите и действате с позитивизъм. В близко бъдеще ще пожънете успехи.

3. четно; четно; нечетно; четно

Не взимайте кардинални решения в този момент от живота си. Дистанцирайте се от проблемите си. Не насилвайте нещата и не използвайте силови действия спрямо близките си хора.

4. четно; нечетно; четно; четно

Това е момента, в който трябва да изразите това, което произтича от вас и вашите усилия и емоции. Живейте интензивно и действайте за решаване на настъпващата ситуация.

5. нечетно; четно; четно; четно

Много добри зарове! Означават само едно-  Успех, радост, късмет! Прекрасно самочувствие ще имате. Ако вашите мисли са конструктивни, те ще ви доведат до желаната от вас цел.

6. четно; четно; нечетно; нечетно

Прекрасно предсказание! Сполука и големи успехи във всяко начинание! Чудесни постижения ви очакват!

7. нечетно; нечетно; четно; четно

Да! Имате успехи, но все пак не лежете на стара слава. Мислете внимателно как да постъпите, за да не би да се окажете изведнъж в “небрано лозе”. Действайте, но се придържайте към реалността и не “хвърчете нависоко, че приземяването може да е много болезнено.

8. четно; нечетно; четно; нечетно

На крачка сте от постигането на завидни успехи в областта на финансите. Ще получите изненадващо крупна сума пари.

9. нечетно; четно; нечетно; четно

За съжаление резултатът е по- скоро неблагоприятен. Ситуацията ще ви се измъкне от контрол. Помислете и почакайте преди да започнете да действате, така може и да ви се размине несполуката.

10. четно; нечетно; нечетно; четно

Съюз, приятелство и обединение. Замяна. Бъдете готови за различни начини на действие. До целта можете да стигнете по различни пътища. Ще срещнете положително настоен към вас човек, който ще ви подаде ръка в труден за вас момент. не отказвайте помощта му.

11. нечетно; четно; четно; нечетно

Това е доста противоречив резултата. Ще се почувствате затрупан с множество проблеми. Ще имате неприятности от служебно естество. Ако имате достатъчно смелост и кураж обаче- действайте. Вашата решителност и стремеж към издигане ще бъдат възнаградени.

12. четно; нечетно; нечетно; нечетно

Много добро предсказание. Започва промяна. Ако се заемете с нещо, независимо от областта, ще завърши с успех. Бъдете по- активни.

13. нечетно; четно; нечетно; нечетно

Ситуацията около вас ще се развие благополучно. Бъдете готови за действие. Вашите обаяние и чар ще бъдат вашите козове. Действайте бавно и внимателно, но същевременно и решително.

14. нечетно; нечетно; четно; нечетно

Внимание, идва моментът за действие, реагиране или бягство! Не бъдете пасивни, а направете нещо! Всушайте се в сърцето си. То ще ви подскаже как да процедирате в създалата се ситуация.

15. нечетно; нечетно; нечетно; четно

Предсказанието не е добро! Упадък! Раздяла! Клевета, злословие, интриги! Намерете сили да се изправите срещу проблемите си и страховете, които ви връхлитат. Само така може да омекотите ударите на съдбата.

Бъдете концентрирани, за да не допускате излишни грешки! Действайте с предварително обмислен план и не се отклонявайте от него!

16. нечетно; нечетно; нечетно; нечетно

Ситуацията ще се преобрази и развие в най- скоро време. Ще погледнете на нещата по съвсем нов начин, с други очи. Ще откриете други начини на живот, което ще ви донесат приятни емоции.