Welcome!: Време е за коледни пожелания

23
Добави коментар

С идването на празниците нуждата от нетрадиционни пожелания расте. Сайтове, радиостанции и печатни издания се надпреварват да дават все по-интересни и различни кратки текстови предложения със съответни шрифтове, украси от камбанки, еленчета и гирлянди.

Декември бележи и бум на празнични картички – обикновени, анимирани и музикални. Нещо повече – в някои потребителят може да вмъкне лична снимка, за да се преобрази в Снежанка, Дядо Коледа или в джудже. Особено вървежни са и картичките, в които плеймейтки се разсъбличат. И Фейсбук не остана назад в празничното предлагане – мрежата е пълна с коледни елхи, накичени с лицата на виртуални приятели.

Изобщо празниците са свързани с емоции, с надежди и копнежи, но мнозина обикновено не могат да сътворят повече от традиционното „Желая ти здраве, щастие и късмет”.

Около Бъдни вечер и Коледа разделените копнеят да се съберат, живеещите съвместно – да затвърдят връзката си, а децата чакат белобрадия старец да донесе подаръците си.

За всички, които искат да се отчетат с оригинално пожелание, но спретването му никак не им идва отръки, може би тези предложения ще са полезни:

Ако съм те обидил с нещо, прости ми. Нека тази Коледа бъде повод, за да станем по-верни приятели и всички пожелания се сбъднат!

В тази празнична нощ, изпълнена с много топлина и приятни емоции ти пожелавам: любов, за да изпълва сърцето ти; приятели, за да има на кого да се довериш; здраве, за да можеш да бъдеш истински щастлив!

На Коледа стават чудеса. Аз вече си пожелах нещо: нека любовта и щастието бъдат винаги с теб!

Всяко коледно пожелание може да се сбъдне, ако вярваш истински в него. Повярвай и то ще се сбъдне: най-хубавите моменти оттук нататък предстоят!