Подводница – Виртуална разходка

61
Добави коментар
begeragus
begeragus

Харесай сайта във фейсбук:

Харесай виртуалната подводница във фейсбук:

Натиснете върху снимката или тук, за да видите виртуалната 360 градусова разходка на подводницата.

Това е 360 градусова панорама на туристическа подводница в Египет. Заснех я миналата година, когато бях на екскурзия там (по същото време е правена и разходката на египетските пирамиди). Подводницата се използва, за да покаже на туристите морското дъно и обитателите му в естествената им среда.
За да ви приближа малко повече до усещането, съм прибавил няколко снимки на гледки, които се виждат през прозорците на подводницата. Най-интересното са рибите.
Тъй като няма гаранция, че ще има риби за всяка група туристи, когато подводниците слизат под водата с тях се гмурка водолаз, който дава храна на морските обитатели и те се трупат около него. Можете да го видите на една от снимките.

Това е първата от обещаните панорами от екзотични места. Скоро ще ви покажа панорама от хеликоптер (гледката на небето) и една тайна панорама от място, където почти не е стъпвал човешки крак. Ако не искате да ги пропуснете се абонирайте.

Тази разходка е с по-ниско качество от обикновено, защото условията не бяха добри и нямах достатъчно време да я заснема правилно. Правил съм я от ръка, като в последствие съм се опитвал да оправям много от получилите се грешки на компютъра. Въпреки това реших да ви я покажа, защото е от екзотично място.

Не всички панорами, които снимам имат истории около тях или са в достатъчно завършен вид да се покажат тук. Въпреки това, осъзнавам, че някои фенове ще искат да ги видят. Тези „предварителни“ или „кратки“ мои работи можете да видите ако следвате 360.bg в twitter тук. Там вече има две необявени никъде другаде панорами – на новогодишната сцена от площад Батенберг и на магазина на Пиер Карден в The Mall.

Ако не искате да пропуснете бъдещи виртуални разходки се абонирайте от горе в дясно във фейсбук или по e-mail (или тук). Ако вече сте го направили – благодаря ви!

Приятно разглеждане на виртуалната подводница!

Be Sociable, Share!