Предложение за брак

6
Добави коментар
Svatba.bg
Svatba.bg

„Човек, дори и добре да живее, се жени…” Дори да мърморим от жените, ние мъжете знаем, че без тях не можем и, ако сме от щастливо влюбените, идва момент, в който не можем без една единствена. Тогава, опиянени от любов и страст, идва моментът с предложението за брак.

Прочетете още:

Макар да сте си доста близки и да не изпитвате никакви притеснения един от друг, предложението за женитба няма как да не Ви накара да се изчервите и препотите. Чувстате се глупаво, неловко, все едно не е за Вас, но сте решили и знаете, че искате да го направите. Предлагаме кратък списък с банални и оригинални начини да й предложите брак. Задължително условие – годежен пръстен. Запишете си ги, добавете и от себе си и се заемете с реализацията на един от тях.

На дъното на чашата

Този стар и изпитан метод е бил част от сюжета на не един филм. Може да сте у дома и да го направите сам или да се уговорите със сервитьора в ресторанта да го сложи в питието й преди да го сервира. Тя ще бъде във възторг. Продължението ти е ясно.

Вечерта край морето на лунна светлина

Лятото е перфектният момент да го направите. Отишли сте на почивка или живеете до морето. Излезте да се разходите вечерта. Опитайте се да намерите място, далеч от шумните заведения и миризмата на пържена риба. Докато седите на плажа или се разхождате по брега, може да коленичите и да й направите предложението. Ако сте до коленете във вода и има пълнолуние, ще е още по-романтично.

Пръстен в обувката

Може да го съчетаете като й подарите обувки или друга вещ, която обожава и е практично да се сложи пръстена. Когато тя ги обуе, ще усети, че нещо й обива и бързо ще намери годежния пръстен. Ако сте още по-ексцентричен, може да използваш обувката за годежен пръстен, както направи Тузара за Кари във филма „Сексът и градът”. Задължително условие е обаче, момиче Ви да е лудо по обувките, както е Кари. Само така ще има ефект.

Пратка в офиса или у дома

Поръчайте огромен букет рози с романтична декорация (в магазина ще знаят как да го направят). Напишете й дълго любовно послание и купете красива опакова за пръстена. Може даже да е опакован в няколко опаковки, за да е още по-голяма изненадата. Изпратете й го на работа или когато сте вкъщи, но като сте абсолютно сигурен, че не подозира нищо. Малко след като го получи, трябва да се появите и Вие, за да не се наложи да водите сериозния разговор по телефона.

Радио поздрав

Различно, рисковано и вълнуващо. Все пак, може да пробвате с този метод, преди същинската част. Обадете се и измислете оригинално признание, в края на което да й направите предложението. Трябва да сте сигурен, че тя слуша, за да не разбере от приятелките и съседите си. Малко след това трябва да се видите, за да й поднесете пръстена.

Караоке

Ако искате да е публично и вълнуващо, изберете място, където може да имате подобна изява. Караокето е страхотно място, защото в тези клубове има настроение и когато човек пее, се чувства като истинска звезда. Изберете романтична песен и в края на изпълнението си застанете пред любимата и й направете предложението. Компанията ви ще „ахне”, а момичето ще е адски развълнувано.

Прочетете още:

 

www.MenBG.com