6 грешки, които мъжете допускат в секса

20
Добави коментар
ins
ins

Преди 4 години   |

От БГтатко

 

fСПОДЕЛИ

Tweet

БГтатко ви предлага няколко интересни факта за секса от Тристан Таормино и Лу Паджет – известни секс педагози, които разказват за някои от най-честите грешки в секса, които мъжете допускат.

Може би си мислите, че най-важното, което един мъж трябва да знае, е как точно да прави секс? Личната ви еротична енциклопедия, която носите навсякъде с вас, обаче може да съдържа много заблуди и пропуски за женската сексуалност, които в крайна сметка ще доведат до грешки в секса.

Това е така, защото повечето от нас, е трябвало да си изграждат самостоятелно представата си за секса – без помощ и насоки. Всъщност мъжете имат склонност да се осведомяват за секса от еротичните и порно филми, но истината е, че реалността на тия филми няма нищо общо с реалността на живота.

Разнообразяването може да помогне на сексуалния живот, но за съжаление много жени са изключително срамежливи, когато трябва да говорят затова, което харесват в секса.

Грешка номер 1: Знаете какво иска тя

Мъжете често решават, какво иска и очаква жената от секса, на базата на предишния им сексуален опит, на това, което са правили с другите жени. Но жените не са еднакви.

Като зрял мъж вие имате изграден сексуален репертоар, но никога не трябва да приемате, че това, което е вършило работа при предишната жена, ще работи и при следващата.

Това се отнася не само до сексуалните предпочитания, но и до цялата връзка. Има жени, които много лесно могат да се настроят за секс, има и други при които това става бавно и трудно. Има и жени, които са някъде по средата.

Грешка номер 2: Имате всичко, от което се нуждае тя

Има жени, които не могат да имат оргазъм при стимулиране, по-малко от 3000 пъти в минута! Няма език или пръсти на тази планета, които да могат да генерират такава вибрация. В повечето случаи обаче, мъжете решават, че ако жената има нужда от вибратор, за да стигне до оргазъм, това не е нормално и е лошо.

Истината е, че ако жената има нужда от вибратор, за да стигне до края, тя не е повредена. Мислете за вибратора като за помощник, а не като заместник. Много двойки използват вибратори в секса. Докато правите едно нещо на жената или дори две, вибраторът може да прави трето.

Грешка номер 3: Сексът е еднакъв за мъжете и жените

Всъщност има огромна разлика в начина, по който мъжете и жените се наслаждават на сексуалното удоволствие.

Когато един мъж прави секс с жена и пенисът му е дълбоко в нейното тяло… Това усещане е толкова приятно и невероятно възбуждащо за повечето мъже, че не могат да си представят, че жената не се чувства по същия начин. За съжаление това е много далеч от истината.

Вътрешността на вагината за повечето жени е значително по-малко чувствителна, отколкото външните части. Също така и дълбокото проникване може да не е толкова приятно. Ако пенисът е твърде дълъг, жените усещат нещо, което повече прилича на удар с юмрук в корема. Това може да причини дори гадене.

Грешка номер 4: Запознати сте с женската анатомия

Повечето мъже знаят какво е клитор и къде да го търсят, но това не значи, че знаят как да си служат с него.

Когато преди 30 години, започва сексуалната революция, клиторът придобива известност, но вярването, че жените трябва да могат да достигнат оргазъм от вагинална стимулация, упорито продължава да живее.

Много от жените изобщо не могат да достигнат до оргазъм без стимулация на клитора. Просто е невъзможно и в това няма нищо странно и лошо.

Най-важната информация, която мъжете пропускат за клитора, е как да го докосват и колко чувствителен е той.

Докосване по клитора, което може да докара една жена до блаженство, може да не доведе до абсолютно нищо при друга жена, а при трета може да е дори болезнено. Има жени, които не могат да понесат директно стимулиране на клитора.

Как да разберете как точно й харесва да я докосвате? Най-добре я попитайте.

Грешка номер 5: Мокра = Възбудена

Мъжете често „увисват“, когато разберат, че жената не е достатъчно овлажнена за нормално проникване.

Не се тревожете за това. Съществува мит, че ако жената е възбудена, то трябва и да е „мокра“. Това всъщност не е задължително

Някои жени стават много по-мокри от други, а пък и количеството на естествения лубрикант при жените може да се променя буквално всеки ден. Той зависи от менструалния цикъл и се повлиява значително от стрес или лекарства.

Грешка номер 6: Мълчанието е злато

Много мъже си мислят, че трябва да мълчат по време на секс, но ако не проговорите, партньорката ви няма начин да разбере какво ви харесва и какво не.

Ако се отнасяте сериозно към секса, жената, която иска да ви достави удоволствие, ще оцени някои насоки, които й давате.

Това не значи да й хванете главата и да я заврете в скута си, а просто да кажете „Това ми харесва по този начин“. И това ще бъде един много полезен и приятен разговор.