Маги на Слави роди!

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Бащата обаче не е Трифонов, а разведен бизнесмен, вносител на спортна екипировка, с когото Маги живее от няколко години.

Голямата любов на Слави остана такава и след окончателната им раздяла. Двамата продължават да се срещат, да ходят на вечери и кино “по приятелски”, независимо че тя е обвързана с друг. Вечната им дружба стига дотам, че Дългия подари на Маги апартамент и й помогна да започне собствен бизнес – център за психологично консултиране и обучение “Емпатия”, който наскоро от центъра се премести в… Драгалевци, където живее и шоуменът.

Колкото и жени да минаха в живота на Трифонов след нея, Магдалена си остана единствената, получила любовно обяснение от него, и то от тв-екрана.

“Тогава, когато чух любовните му думи, когато видях сълзите му, си помислих, че съм неповторима, защото бях на други години, усетих истинността в думите му й се разнежих”, разказва Маги. 10 години по-късно обаче тя има друго обяснение за случилото се: “Вярвам, че не съм неповторима, нито съвършена, просто в онзи даден момент явно съм му дала онези усещания, от които той е имал нужда. Иначе не знам с какво съм заслужила тази чест да бъда единствената, получила обяснение в любов от екрана, но явно съм го заслужавала, щом ми се е случило”.

Тя не крие, че и до днес със Слави са добри приятели, защото в миналото й той е бил най-близкият човек в живота й. Помагат си, срещат се и все още пазят топли чувства един към друг. “Не спим в едно легло, не живеем заедно, но сме приятели и винаги сме готови да се отзовем при нужда”, заяви преди да забременее 32-годишната красавица, която най-много от всичко мрази да я наричат “Маги на Слави”.