Интериорни врати

10
Добави коментар
petar_danov
petar_danov

Интериорни врати

Фирма Луксдоор ООД е специализирана в продажба и монтаж на блиндирани и интериорни врати и вече над 10 години присъства активно на българския пазар.

Изберете врата от Луксдоор

Предлагаме добре балансирана цена, високо качество, лоялност, бърз и професионален монтаж и коректност към всички наши клиенти.
Луксдоор ООД разбира, че времето е ценно за Вас. Няма да Ви караме да чакате за доставка и монтаж, защото поддържаме складова наличност на голямо разнообразие от модели.
Луксдоор ООД предлага само това, което може действително да изпълни. Може да разчитате на нас за оптимизиран цялостен процес по продажбата – избор, доставка и качествен монтаж на интериорни врати за най-кратки срокове. В рамките на 1 до 3 дни от поръчката, Вие вече ще ги имате монтирани в дома си.
Ние знаем, че тази покупка е важно решение и ще Ви подкрепим в избора с консултация относно всичко, което Ви интересува – дизайн, материали, размери, цветове, обков.
Луксдоор ще Ви предложи интериорни врати, които ще са перфектното решение както за дома, така и за офиса. Със сигурност сред широката гама от модели, ще намерите точно Вашето решение, което да допълни обзавеждането Ви в стилово отношение. Предлагаме широка гама продукти, както за почитателите на по-смелите и нестандартни модели, които умело съчетават различни материали като дърво и стъкло; така и за почитателите на класиката.
Ние от Луксдоор разбираме, че обзавеждането на дома/офиса, струва скъпо, затова винаги имаме и промоции и специални оферти за Вас.

Продуктите съчетават в себе си стил и уют, както и качествени материали и атрактивни дизайнерски решения. Ние ще Ви изненадаме с нашите навременни действия и индивидуални решения на Вашите изисквания и услугите по тяхното поставяне. Да, ще бъдете приятно изненадани от нас, а това се дължи на дългосрочния опит и професионализъм в продажбата и монтажа и удоволствието, с което работим за Вас.

Разгледайте нашите модели и намерете Вашата интериорна врата на ТОП цена още сега. Може да се свържете с нас по телефона или заповядайте на място в нашия магазин, очакваме Ви!