Доставка на цветя и букети от Flo.bg

5
Добави коментар
thunder_go
thunder_go

При забързаният живот който водим в последно време и ориентирането на почти всеки един бизнес към онлайн потреблението, поръчка на цветя онлайн е една от новостите сред онлайн услугите. Почти всеки по-сериозен цветарски магазин извършва доставка на цветя, така че защо Вие да не можете да си направите поръчката онлайн и да спестите иначе ценното си време? Сигурно вече се чудите от къде можете да направите подобна поръчка на цветя онлайн. Отговорът е Flo.bg!

Както виждате, популярният български сайт за поръчка на цветя Flower.bg е вече с ново име – Flo.bg, като се очаква да бъде най-сериозният онлайн магазин за цветя. Официално още не е стартирал, като до пускането му остават приблизително 8 дни. Така че, ако за следващият уикенд планирате да зарадванте някого, то Flo.bg ще може да направи за Вас доставка на цветя, на посоченият адрес. От сайта ще извършват доставка на букети в София, Варна, Пловдив, Бургас и всеки друг по-голям град в страната. Flo.bg ще предлага богат каталог от цветя и букети, та дори и подаръци във вид на кошница пълна с плодове, качествен алкохол, шоколадови десерти или деликатеси.

Имайки предвид изчистения дизайн и сполучливото лого, които са сътворили, дизайнът на онлайн магазин за цветя Flo.bg смятам, че ще е повече от приятен за окото и най-важното изчистен. Функционално, сайтът също ще е лесен за употреба, така че потребителят да няма никакви трудности със своята поръчка на цветя или букети онлайн. Съвсем скоро ще можете да се възползвате от услугите на Flo.bg, които ще извършат Вашата доставка на цветя със същата доза старание и любов, както Вие бихте го направили.