Комплекс Милениум 2** Павел баня

1
Добави коментар
travelcho
travelcho

ID: 8479Комплекс Милениум 2** Павел баня

Преглед

Описание
Комплекс Милениум 2** Павел баня

Комплекс Милениум се намира в курорта Павел Баня, който е разположен в централната част на България, в северното подножие на Средна гора. Намира се в китната Розова долина, обградена с планини и зелени гори. Продължава…

Дестинация
 Павел баня БългарияАдрес за контактиРАД-ФЕСТА – туроператор 044371000 ул. Христо Белчев 35 ет. 1СофияБългарияТелефон: +359 2 986 39 27Факс: (+359 2) 989 19 55Изложение

Описание
Комплекс Милениум 2** Павел баня

Комплекс Милениум се намира в курорта Павел Баня, който е разположен в централната част на България, в северното подножие на Средна гора. Намира се в китната Розова долина, обградена с планини и зелени гори.
Дестинация
Настаняване: Комплекс Милениум разполага с: 3 апартамента с хол, спалня, баня с вана, кабелна телевизия, хладилник и климатик; 28 луксозно обзаведени стаи с кабелна телевизия; 32 стаи със собствен санитарен възел и тераса. Във всяка стая има топла минерална вода.
На територията на хотела: Комплексът разполага със собствен парк с богата растителност и тревни площи, кафе-бар, ресторант с 80 места, закрит плувен басейн, охраняем паркинг и медицински център с: лечебни кабинети, кабинети за ЛФК, физкултурен салон, парафино-лечение, подводен струен масаж, подводна екстензия, сух масаж, електролечение, два басейна за подводна гимнастика.
Цени 2014

 

При престой
до 5 нощувки

При 5 нощувки

При 7 нощувки

При 10 нощувки

Единична стая

46 лв.

44 лв.

42 лв.

38 лв.

Човек в двойна стая

32 лв.

30 лв.

29 лв.

28 лв.

Апартамент 2 човека

84 лв.

82 лв.

82 лв.

82 лв.

Всички цени са в лева на вечер и включват закуска, безплатен интернет, ползване на топило, паркинг, курортна такса и ДДС.
Деца от 5 до 11 год. на допълнително легло заплащат 50% от цената за възрастен с включена закуска. Лечебни пакети 2014

Пакет 7 нощувки

Единична стая

434 лв.

Човек в двойна стая

343 лв.

Пакет 10 нощувки

Единична стая

580 лв.

Човек в двойна стая

480 лв.

Пакетните цени са в лева, на база пълен пансион и включват: нощувка, изхранване (закуска, обяд, вечеря – фиксирано меню), до 3 броя медицински процедури на ден по преценка на лекаря (без масаж, тангентор и екстензия), безплатен интернет, паркинг, курортна такса и ДДС.Всички медицински услуги, които не са включени в цените, се заплащат по утвърден ценоразпис за медицински услуги.По смисъла на чл. 42 от Закона за туризма за задължителна застраховка “Отговорност на туроператора”, “РАД-ФЕСТА’’ ЕООД има сключена застраховка № 0703-190-2014-00005 “ОЗК – ЗАСТРАХОВАНЕ” АД със срок до 07.01.2016.год.
Посочените цени не са валидни по време на великденски и официално обявени национални празници или други събития от фестивален, конгресен, спортен и рекламен характер.
Уважаеми клиенти,
Фирма ‘’РАД-ФЕСТА’’ ЕООД Ви уведомява, че всички туристически програми и цени, публикувани в интернет пространството са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ достоверна и окончателна цена и програма за счита тази, която е предоставена в офиса на фирмата и в бюрата на нейните партньори и при сключване на потребителски договор за конкретна резервация или пътуване.
Фирма ‘’РАД-ФЕСТА’’ ЕООД Ви уведомява, че може да има случаи на публикувани две и повече рекламни оферти за даден хотел, чиято политика е стимулиране на продажбите за определени периоди.
Такава рекламна оферта задължително указва периода на валидност и не може да се тълкува, че е подвеждаща информация спрямо публикувана оферта за редовните цени през цялата година.