Уеб дизайн, уеб програмиране и SEO услуги

3
Добави коментар
Detritus
Detritus

Паралелно с нестихващото SEO състезание ипотпал, екипа ни довърши уеб сайт на многопрофилна болница за активно лечение “св. Пантелеймон”. Проектът беше по-скоро благотворителна услуга отколкото комерсиална, казано просто свършихме услуга на един приятел. Темплейтът беше готов, от нас се искаше модифициране и интегрирането му за WordPress.

Публикувано в октомври 18th, 2009 Уеб дизайн и SEO проекти | Няма коментари »

Екипът ни се включва в seo състезанието ипотпал. Имаме няколко идеи които сме 99% сигурни, че няма да бъдат използвани от никой засега и се надяваме да изненадаме всички.
Какви са те?
Съвсем скоро ще разберете.

Публикувано в октомври 1st, 2009 SEO, Оптимизиране на сайт | Няма коментари »

Със започването на панаирното изложение в град Пловдив имахме задачата да направим фирмен интернет сайт за фирма Апекс сервиз ООД. Фирмата предлага качествени решения за нуждите на големи складове и магазини има обширна дистрибуторска мрежа и складова база. Уеб сайтът е за стелажи и стелажни системи и изработването му отне около 12 дни. Системата която използвахме отново е Друпал и при изграждането направихме една чудесна onpage SEO оптимизация, а уеб дизайна е разбира се уникален.

Публикувано в септември 25th, 2009 SEO, Уеб дизайн, Уеб дизайн и SEO проекти | Няма коментари »

Колегите от фирма “Центер ООД” ни възложиха изработка на фирмен уеб сайт. Интересното в този проект беше, че изпълнението се състоеше в уеб дизайн, програмиране и настройка на WordPress темплейт, писане на всички текстове (copywriting), on-page SEO оптимизация, а сега следва регистрация в директории и търсачки – така нареченото off-page SEO. Цялата работа ни отне повече от месец, като паралелно работихме и върху изработката на няколко други уеб сайта, които съвсем скоро ще представим.

“Центер ООД” се занимава с компютърна поддръжка и продажба на компютри, освен това имат добри специалисти по мрежово администриране и IT сигурност.

Публикувано в септември 9th, 2009 SEO, Новини, Уеб дизайн и SEO проекти | Няма коментари »

Вчера ( 06.09.2009 г.) уеб сайтът ни навърши точно една година. По-точно на една година става домейна, самия сайт стартирахме няколко месеца по-късно. За последното тримесечие беше отметната доста работа, но все още е рано да правим развносметка на изминалото. Екипът ни завърши много уеб дизайн и SEO проекти и всички сме доволни от добре свършената работа.

Публикувано в септември 7th, 2009 Новини | Няма коментари »