Фотоконкурс ‘Най-готината двойка на сватбена снимка’

22
Добави коментар

Фотоконкурс ‘Най-готината двойка на сватбена снимка’
22 Януари 2011 / 11:05  |  Автор: kameliya-atanasova  | 

 | Категория:

Лични

,
Арт

,
Други

,
Хоби и развлечения

,
Смях

 | Рубрики:
Сватбена фотография

Приятели на готините снимки,

Фен страницата за сватбена и портретна фотография има удоволствие да  ви покани да се включите във фотоконкурса „Най-готината двойка на сватбена снимка от Камелия Атанасова“.

Конкурсът стартира на 15 януари 2011 г. в полунощ и продължава до края на месец февруари.

Разгледате всички снимка в албума КОНКУРС „Най-готината двойка“ и харесате най-добрата от тях според вас. Ако ви харесват повече от една, не се притеснявайте да гласувате за всички тях. Можете да оставите и своя коментар под всяка снимка.

Какво можеш да спечелите:

Трима от всички вас, които гласуват за фотоконкурса „Най-готината двойка на сватбена снимка от Камелия Атанасова“, както и други трима, коментирали снимка по интересен начин, ще спечелят награда: разпечатване на своя снимка във формат А3+ на професионален принтер с пигментни мастила. Късметлиите ще бъдат определени чрез жребий.

Тази сватбена двойка, събрала най-много гласове, ще спечели пълен уикенд релакс в Комплекс Катарино, с включени закуска и вечеря, ползване на външен и вътрешен басейн, лаконий, финландска сауна, кива сауна, ароматизирана парна баня, турска баня, необикновени душове, стая за релаксация, топлинни шезлонги и т.н.

Ще се радваме на вашето мнение! Ако желаете поканете и вашите приятели.

КЛЮЧОВИ ДУМИ

КОМЕНТАРИ