Дупка в стената – Sexnovini.com

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Това се случи една вечер, когато се прибирах от лекции. Баща ми ме вземаше понякога, но тази вечер щеше да закъснее, затова тръгнах пеша и се разбрахме, че ще ме вземе до парка. Когато стигнах там, вече ужасно ми се ходеше до тоалетна и реших да ползвам обществената тоалетна на парка. Не обърнах внимание на дупката в стената, докато не получих малко груба и неприятна изненада…
Докато вършех моите си там неща, забелязах с периферното си зрение някакво движение от едната ми страна. Обърнах се бързо и щях да падна от изненада! На равнището на очите ми, право срещу мен, стърчеше твърд, пулсиращ мъжки член! На моите 18 години това беше първият член, който виждах. Той сякаш ме гледаше, а аз бях толкова потресена, че не можех нито да кажа нещо, нито да се помръдна! След малко членът се поклати приканващо… Какво очаква от мен този извратеняк?! За каква ме взема?! Цялата ситуация ми беше изключително странна!
Родителите ми ме бяха възпитавали като спазваща приличието млада дама. Не ругаех, не пиех, не пушех и не се карах с хората. Ходех и на църква… Всички ме смятаха за добро, дори малко смотано момиче. И как сега този извратеняк смее да прави това с мен!? Такива мисли се мотаеха в главата ми докато клечах и гледах пулсиращият пред лицето ми член. Май трябваше да звънна на татко или направо в полицията?! Но какво трябваше да им кажа?!
Докато се борех с моралната си дилема, продължавах да гледам голямата червена главичка, сочеща лицето ми. Изглеждаше ми някак безобидно. Загложди ме любопитството… Както казах, за пръв път виждах такова нещо и ми се прииска да го докосна… Какво толкова, нали никой нямаше да разбере… Само веднъж… Любопитството ми започна да взема връх… Можех да бъда лошо момиче и никой нямаше да разбере.
Бавно протегнах ръка към него и когато го докоснах, той потрепери и аз отдръпнах ръката си. Отново го докоснах, но този път не се отдръпнах. Усещането на мъжки член в ръчичката ми беше странно, но приятно. Беше едновременно и податлив, но твърд и пулсиращ. Почувствах топлина в слабините си, а сърцето ми заби учестено.
Мъжът започна да си го движи леко напред-назад в ръката ми, а през стената се дочу тихият му стон. От мисълта за случващото се, зърната ми щръкнаха под тънката блузка. Колкото по-бързо се движеше онзи, толкова повече на мен ми харесваше. Никога не ми се беше случвало нещо толкова възбуждащо!
Ръката ми се движеше все по-бързо по члена и аз се наслаждавах на действията си не по-малко от него. Кръвта беше заляла лицето ми и бях се зачервила от възбуда. Тогава се случи неочакваното. По средата на възбудата ми мъжът свърши, а спермата му се изпръска върху лицето ми! Беше навсякъде – по бузите, челото, очите и по блузката ми. отново бях в шок и известно време сякаш не можех да помръдна! Това беше абсолютно нереално! Дори и не забелязах, кога членът е изчезнал през дупката. Изправих се бавно и отидох да се измия на мивката.
Преди да изляза, хвърлих един последен поглед в кабинката. Не знам защо. Може би защото исках онзи член да се появи отново или за да се убедя, че това е било само някаква фантазия. Тъкмо тръгнах да излизам и телефонът ми звънна. Беше татко, за да ми каже, че ме чака на паркинга. Докато отивах към колата, успях да дойда малко на себе си.
Седнах на предната седалка и целунах татко по бузата. По целият път почти не си говорихме. Личеше си, че той е в добро настроение, което беше рядкост напоследък. Пусна няколко шеги, които ми помогнаха да се отвлека малко от случилото се в тоалетната.
След седмица отново се случи татко да закъснява. Отново тръгнах пеша за вкъщи и минах покрай тоалетната, в която се беше случило онова ужасно нещо… Каква ли беше вероятността, онзи прекрасен, твърд член да ме чака отново? Миналият път беше чиста случайност. Не знам дали от любопитство или от нещо друго, но се усетих, че отново вървя към онази кабинка.
Неуверено погледнах вътре. Беше пусто и нищо не стърчеше от стената… Не знам какво точно почувствах – облекчение или разочарование… Бавно влязох вътре и седнах, но отново не бях сигурна в това, което правя… Докато седях така и разсъждавах върху смесените си чувства, отново долових някакво движение до себе си. Сърцето ми сякаш прескочи, а адреналинът се втурна по вените ми! Обърнах се и видях онзи голям и красив член! Хванах го бързо, сякаш боейки се, че може да изчезне. Ръката ми започна да се движи по ствола му.
Отново дочух приглушен стон оттатък стената и продължих да лъскам чудовището пред себе си. Лицето ми беше толкова близко до него, че усещах мускусния му аромат. Не знам, какво ме накара да направя това, но го целунах! Анонимният мъж изстена зад стената и това накара лошото момиче в мен да поиска нещо повече. Изплезих език и бавно облизах целия му ствол. Когато стигнах до главичката, леко я засмуках, докато продължавах да го галя с ръка. Без никакво предупреждение усетих, как в гърлото ми се удари топлата, гъста сперма! О Боже, той свърши в устата ми!
Това ме порази толкова много, че аз застинах и мъжът имаше достатъчно време, за да свърши изцяло в устата ми. След това изчезна оттам, от където се беше появил, а аз бързо изплюх сладко-соленоватата течност. Бързо отидох до мивката и усърдно изплакнах устата си. Извадих дъвка от чантата си и я налапах. Току-що бях направила първата си свирка! Тази мисъл хем ме възбуди, хем ме изплаши. С мисълта, че трябва да запиша това в дневника си, се отправих към паркинга, където ме очакваше татко.
По целия път го вкъщи си говорехме и се забавлявахме на шегите му. И двамата бяхме в чудесно настроение…
През следващата седмица животът ми сякаш леко се промени. Вече не ми беше толкова монотонно, маловажните неща ми се струваха още по-маловажни, момчетата ми се струваха по-симпатични, а мъжете – по-интересни. И да, нямах търпение за новата си среща в тоалетната на парка…
Накрая денят дойде и след лекции аз буквално побягнах към парка. Когато пристигнах при тоалетната установих, че съм отишла с около 20 минути по-рано от предишните пъти. Не бях уверена, дали мъжът ще е тук толкова рано. Все пак влязох в кабинката и нервно зачаках „срещата“. Тази кабинка ми беше носила само изненади, така се случи и сега. Членът, който се появи през дупката в стената, изглеждаше по-различно от този, на който бях направила свирка миналия път! Освен това, дочух оттатък стената глас, който не беше на български, а на друг език. Цигански или турски, може би… Не че имах някакви предразсъдъци, но все пак…
Тоя пък от къде на къде беше решил, че бих му направила свирка и на него?! Но той си го размаха още няколко пъти и отново ми извика нещо неразбираемо. Реших, че явно ще трябва да направя нещо, преди да е привлякъл вниманието на други хора. Хванах члена му и се заех за работа, а той се успокои и се остави в ръката ми. Мастурбирах го яростно, като се опитвах да го довърша по-бързо. Но той не свършваше! Ръката ми се измори и реших, че ще трябва да използвам устата си, за да довърша по-бързо тази „среща“. Прокарах език нагоре-надолу по ствола му, карайки го да потрепери, а после направо го налапах. Както и предположих, съвсем скоро онзи започна да мята горещата си сперма в устата ми. Когато свърши, отново изплакнах устата си и взех дъвка, за да оправя вкуса си.
Погледнах си часовника, бяха минали не повече от десетина минути. Тъкмо се зачудих, какво да правя, когато друг член се показа от дупката! Мамка му, колко трябваше да налапам, докато чакам „моят си“?! Тази мисъл ме накара да се усмихна. Преди две седмици изобщо не бях виждала на живо полов член, а сега се канех да налапам втори в рамките на двадесет минути!
Докато се усетя и вече го бях хванала в ръката си. След секунда го налапах и започнах да го ближа, улавяйки се, че се наслаждавам истински на това, което правя. Колкото повече смучех, толкова повече ми се искаше да го правя. Опитвах се да го поема по-дълбоко, а онзи оттатък простенваше нещо отново не на български. Явно беше приятелче на предишния.
Скоро този също свърши и отново усетих, как горещата течност се стича в устата ми. Бавно го извадих от устата си и го облизах, преди той да си го прибере. Гледах с усмивка, как изчезва в дупката. Усещах се в двата свята, хем не се страхувах, че ще си разваля репутацията, хем можех да си получа порцията от сперма…
Седях и чаках нов член да се покаже в дупката, но този път се наложи да почакам повече. Накрая се показа и „моят член“! Изглеждаше толкова апетитен, че на секундата го налапах! Ближех го съсредоточено, смучех го и го поглъщах целия. Главичката се опираше в гърлото ми, но това само повече ме възбуждаше. Ръцете ми се движеха по ствола му, докато смучех като гладна за сперма малка курва. Боже, започнах да разбирам, в какво се превръщам… В гладна за сперма свиркаджийка!! Когато осъзнах това, гащичките ми се подмокриха…
За пръв път, откак бях започнала да правя свирки, ръката ми се спусна между краката и започна да си играе с влажната ми и гореща путка. Стенах и смучех „моят си“, а в същото време си играех със себе си. Слюнката ми се стичаше надолу по брадичката и капеше на пода. Беше супер да го усещам в устата си и ми се искаше сякаш да го погълна целия. Мечтаех си да я няма стената, за да мога да му се порадвам съвсем.
Точно в този момент телефонът ми иззвъня! Погледнах – беше мама. Нямаше как да говоря с нея и да смуча, но ако не й вдигнех, после щеше да отнеса голямо конско. Непознатият продължаваше да се движи и да ме чука в устата, сякаш съм някаква курва. Реших да го накарам да свърши и след това да звънна на мама…

Заех се да смуча още по-бързо и усилията ми бяха възнаградени, когато дочух стона на непознатия. Той наистина се наслаждаваше на старанията ми. Точно тогава, чух, как звънна и неговият телефон. Стоновете спряха, звъненето също, явно онзи отговори на повикването. Това малко ме обиди и аз реших да направя така, че той да не може да говори нормално. Започнах да го мастурбирам с удвоени сили, лижех ствола и накрая си го вкарах в гърлото. Още докато направих това, усетих, как той започна да изхвърля спермата си право в гърлото ми. Отдръпнах се малко, та втората струя попадна върху лицето ми, третата върху близката ми,а четвъртата, както реших тогава, не ме уцели. Членът изчезна през дупката, а аз побързах да звънна на мама.
Оказа се,ч е баба и дядо са вече вкъщи на гости и ни чакат да се приберем с татко, за да вечеряме. Двамата бяха много педантични и мама не искаше да ги караме да ни чакат дълго. Излязох от кабинката и тръгнах към мивката, но застинах на мястото си. Там беше татко! Той се обърна и двамата се загледахме един друг…
Баща ми ме погледна изумено, после погледна към женските кабинки, от които току-що бях излязла. А, на свой ред, го погледнах него, после към мъжките тоалетни… Лицето ми се изчерви. И на двамата ни стана ясно, какво се беше случило! Очите ни отново се срещнаха и след кратка пауза, той се покашля и каза:
– Баба ти и дядо ти ни чакат у дома… Да побързаме!
Кимнах му и тръгнах след него към колата, без никой от нас да каже и думичка. По пътя също мълчахме, само отвреме-навреме поглеждах към него, опитвайки се да видя изражението на лицето му. Също така крадешком поглеждах и към слабините му, където беше членът, който бях смукала преди малко… Мисълта за това ме караше да се чувствам ужасно, но и някак си ме възбуждаше….
Най-накрая татко каза нещо, което не успях да разбера добре. Нещо за дъвка в косата…
– Какво,татко? Не те разбрах…
– Имаш сперма в косата!
Погледнах в огледалото и видях дълга капка сперма стичаща се по косата ми.
– Извинявай, тате. Мислех, че съм погълнала всичко… – отвърнах, без да се замисля.
Току що признах пред баща си, че правя свирки и гълтам! В колата отново се възцари мъртвешка тишина, докато чистех косата си. Отново погледнах към слабините на тате. Дали така ми се строи или подутината там се беше увеличила?! Може би му харесваше мисълта за неговата сперма в косата ми?! Беше се надървил от това, че съм глътнала спермата му? Може би си ме беше представил с хуя си в устата ми?!
– Извинявай, тате. Не исках да става така… Беше случайно… Моля те, не казвай на мама!
– Всичко е наред, мила. Знам, че и ти, като мен, не искаше да стане така. Няма да казваме нищо на майка ти. Не е необходимо тя да разбира, че си малка свиркаджийка…
– Ее, тате, не трябва да говориш така! Звучи гадно!
– Ами, миличка, направи свирка на непознат мъж в обществена тоалетна!
– Аха, но ти си знаеш, кой ти е направил свирка… – отвърнах му.
Помълчахме малко, а после едновременно се засмяхме. Разговорът наистина беше нелеп. Аз го обвинявах, че е дал на непозната жена да му направи свирка, а той мен – че съм направила свирка на непознат мъж.
– Поне добре ли се справих, тате?
Той помълча малко, после се покашля тактично.
– Ами, мила, първият път не беше много добре, но днес беше направо невероятна! Иска ми се майка ти да можеше да го прави така, както ти… Благодаря ти!
очите ми отново се спуснаха към слабините му. Там подутината беше станала още по-голяма.
– Не е хубаво да се прибираш в този вид. – казах му и кимнах към подутината.
– Ами, какво мога да направя?! След тези разговори за минети е нормално да съм така.
– Трябва да се направи нещо! Не можеш да се прибереш така…
– Какво например? Да го извадя и да си направя чекия пред теб ли?! – той ме погледна.
– Нямаш нещо, което да не съм виждала вече… – усмихнах се.
– Ти сериозно ли!? – той беше изумен.
– Ако не искаш да го правиш сам, аз мога да ти помогна…
Той не каза нищо, а аз се наклоних към него и разкопчах ципа на панталона му. Извадих превъзходния му член, който вече ми беше доста добре познат. Ръката ми обгърна ствола му.
– Мила, какво правиш?!
– Грижа се за теб, татенце…
– Харесва ли ти хуя на тате, миличка?
– Да, тате! Голям е и твърд!
С дясната си ръка татко ме хвана за главата и ме натисна към члена си. Не успях да кажа и дума, когато той проникна в устата ми.
– Точно така, малката ми свиркаджийка! Покажи на тате, колко хубаво правиш свирки! Още като видях спермата на косата ти и ми стана ясно, че си малката курва, която прави свирки в тоалетните! – той стенеше, членът му проникваше дълбоко в гърлото ми.
Не можех да повярвам, колко голям беше татковият хуй! Главичката проникваше в гърлото ми, а ръката му все още натискаше главата ми надолу. Беше ми трудно да дишам, но смучех, колкото можех. Баща ми продължаваше да ми говори, докато ме чукаше в устата.
– Браво, миличка! Имаш такава гореща и влажна уста! Харесва ми това, което правиш! На теб също ти харесва, нали?! Харесва ти да смучеш пишки?! – говореше ми той.
Всичко това започна здраво да ме възбужда. Смучех хуя му като жадна за членове курва, поемайки го по цялата му дължина. Главата ми се движеше нагоре-надолу и това беше много по-хубаво, отколкото през дупката в тоалетната.
– Да, моето момиче, продължавай! Мамка му, ти си най-добрата свиркаджийка! продължавай така!
Усетих, как прави насрещни движения срещу мен и как ръката му ме натиска надолу. Само след секунда, спермата му се изстреля в устата ми, а аз изгълтах всяка капка. Бавно му го дооблизах, докато вече наближавахме към къщи…
– Миличка, не казвай на никого за това! Това ще е нашата тайна! – каза ми той с усмивка.
– Да, тате. И няма да ни е нужно повече да използваме тоалетната…
– Уверена ли си, че искаш да изпуснеш всички други пишки?
Не отговорих. Излязохме от колата и се отправихме към къщи. Имахме си нашата малка тайна…