За какво лъжат мъжете?

47
Добави коментар
naskoki
naskoki

Въпреки, че лъжите не са хубаво нещо, всеки простосмъртен все някога смята за редно да послъже малко.Проучване проведено във Великобритания показва, че 1/3 от мъжете често използват лъжи и то най- много на първата среща. Естествено причината е ясна- да впечатлят дамата срещу себе си.

Лъжите на първата среща не са изненада за никой. Малките и на пръв поглед невинни лъжи помагат, за да се разчупи обстановката и да се създаде по- добра комуникация, но е препоръчително лъжите за работата, връзките и имуществото да се избягват.

Ето и списък с въпросите, по които мъжете най- често дават неточни отговори:

За работата 47% от представителите на силния пол лъжат за работата си. Половината от тях гузно признават, че са прекалили с описването на позицията, която заемат, а  1/4 са излъгали точно какво работят. За предишни връзкиПо този въпрос лъжат около 38% от господата. От тях 41% признават, че са намалили броя на връзките си, а 19%- че са ги увеличил.  За хобита и интересиТук люжльовците са около 1/4. Повечето господа признават, че са се престрували, че се интересуват от същите неща, както и лицето, с което излизали.За автомобилаЗа това какъв автомобил притежават лъжат около 19% от мъжете. От този процент 78% са излъгали, че имат по- хубава кола от тази, която всъщност карат. Накратко- опитват се да направят мечтите си реалност поне за един кратък период от време. За това как живеятПо този въпрос лъжат 12% от мъжете. Половината от тях се правели на независими като изтъквали, че имат собствена къща или апартамент, като скривали малката подробност, че живеят под един покрив с родителите си.