Кръгът приятели на Бруно Грьонинг

21
Добави коментар
candle777
candle777

Добре дошли в
Кръга Приятели на Бруно Грьонинг

Изцеление по духовен път чрез учението на
Бруно Грьонинг, медицински доказуемо!

Това, което древните народи от всички цивилизации са знаели 
това, което прочути лекари от последното хилядолетие (Парацелз, Ханеман, …) са ползвали 
това, което науката успя да потвърди с някои съществени открития: 
TИма по-висша сила, която е основата на всичко живо и може да дава изцеление! Хората са я назовавали с много имена: сила на живота („Vis vitalis“), прана, Чи, божествена сила, …

Бруно Грьонинг притежаваше точно, интуитивно познание за нея, което той направи достояние за всички хора чрез своето учение. 
Кръгът Приятели на Бруно Грьонинг е доброволно съдружие от хора, познали ценността на учението за себе си. То се разпространява в стотици сдружения по всички части на земното кълбо. Там хората се научават да поемат божествената сила чрез съответните стойка на тялото и поведение на духа. „Лечебният поток“, чувстван в тялото, оказва помощ и изцеление дори при хронични, дегенеративни и тежки органични страдания

„Довери се и Вярвай, божествената сила помага, тя лекува.“ (Бруно Грьонинг)
Много от изцеленията биват обхващани в клинична анамнеза. Научната медицинска група (Medizinisch wissenschaftliche Fachgruppe (MWF) от Кръга Приятели на Бруно Грьонинг – форум, който включва няколко хиляди лекари и изцелители, проучва свидетелствата и при възможност съставя документация, съдържаща лекарски коментар, основан на медицинска констатация от страна на независими лекари.

Всеки сам избира дали трябва да проведе и медицинско лечение паралелно с лечението си по духовен път. Бруно Грьонинг винаги е приветствал съвместната работа с лекари. По примера на самия Бруно Грьонинг обаче в Кръга ПБГ не се извършват медицински консултации, прегледи или лечение.

Принадлежността към Кръга Приятели на Бруно Грьонинг е доброволна, безплатна и независима от национални, идеологически и религиозни убеждения. Всички дейности се извършват безплатно, а разходите се покриват от дарения.

За по-точна информация обърнете, моля, следващите страници в Интернет. Ако нещо Ви се струва твърде ново или необичайно, проверете го без предубеждение! Само така можете да познаете истината – както съветва Бруно Грьонинг:

„Не бъдете лековерни, убеждавайте се сами.“ (Бруно Грьонинг) 

The Bruno Gröning Circle of Friends