Различните деца идват с мисия

5
Добави коментар
Stephcheto
Stephcheto

Ако вашето дете е родено след 2000 година, е много възможно то да е по-различно от останалите, наричат го Кристално. Според редица изследователи, тези създания са следващото стъпало в духовната еволюция на човечеството след децата “Индиго” и са сред най-съвършените съвременни жители на Земята. Призванието им е да ускорят човешката еволюция, като разкрият на хората техните духовни сили и божествен произход, ръководени от „Закона на единството“. Тяхната аура е многоцветна, като дъга.

Кристалните деца са наричани още „Децата на дъгата“

Кристалните деца са по-вглъбени, търпеливи и опрощаващи в сравнение с индиговите деца, които са по-активни, на моменти агресивни.

Техните предшественици са духовни водачи, които драстично реформират съзнанието и управлението на обществото, събаряйки стария световен ред, докато кристалните деца са „верни на сърцето“, следват вече проправения път към един по-сигурен и хармоничен свят.

Индиговите и кристалните деца работят предимно с дясната половина на мозъка си. Това означава, че те са креативни, интуитивни, с богато въображение и емоционално интелигентни. Нашата култура е основно с лява ориентация на мозъка, което означава, че е праволинейна, рационална и логична. Трудностите започват, когато детето навлезе в училищната система и трябва да се адаптира. Дясно-мозъчно ориентираните учат много бързо и правят големи интуитивни скокове, демонстрирайки завидна интелигентност. Но училищната система е изградена от и за хора с лява ориентация на мозъка. Набляга се на повтарянето, рутината, организираността, праволинейността. Това бавно движение предизвиква у детето отегчение и то губи интерес. Започва да търси други неща, които предизвикват интереса му.

Много индигови деца грешно са диагностицирани като проблемни със съсредоточаването, а всъщност те са просто отегчени. поради тяхната интуитивна интелигентност, те могат да преминат няколко години в училище, без да се забележи, че не пишат и не четат правилно. Това пък е причина да лепват на децата друг етикет, а именно, че имат “дислексия”. Това е пагубно, защото детето индиго има силно усещане, че е “перфектно” и е тук на “мисия”. Ако детето си мисли, че е нефункционално или, че “нещо с мен не е наред”, то ще се травматизира и ще търси начини да излекува или да замаскира тази нанесена му рана. Това може да доведе до наркотична зависимост или хранително разтройство през юношеските години, като начин да се справи с травмата.