Любовни дилеми и шокиращи разкрития в новия мексикански сериал „Единствено ти” по bTV | bgbezgranici.com

6
Добави коментар
ditadita
ditadita

Поредицата започва на 7 февруари и ще се излъчва всеки делник от 13:30 часа
Вълнуващи любовни трепети, човешко милосърдие, сложни дилеми, интриги и шокиращи разкрития ще предложи новият мексикански сериал „Единствено ти”, който започва по bTV на 7 февруари. Епизодите ще се излъчват всеки делничен ден от 13:30 часа.
Сериалът проследява историята на красивата Мариса (Маите Перони).

Когато тя се ражда, майка й мисли, че скоро ще умре и я поверява на свещеника, който я отвежда в сиропиталище. На 14-годишна възраст, Мариса избягва и заживява на улицата, борейки се по всякакъв начин да оцелее.
След години Канделария (Чачита), обикновена перачка, я прибира в дома си и се грижи за нея като за собствена дъщеря. Един ден обаче Мариса се забърква в проблеми и се оказва в съда, където съдия е нейният собствен баща. Двамата не подозират за роднинската си връзка.
Неин защитник е психоаналитикът и вдовец Хуан Мигел Сан Роман (Уилям Леви). Мариса е освободена под негова опека и той я приютява в дома си. Неговата тъща обаче не приема новата обитателка и Хуан Мигел е принуден да намери нов дом на момичето. Той я настанява при съдията – Патрисио Веларде (Рикардо Блум), и съпругата му Сесилия (Елена Рохо) – родителите на Мариса. Те живеят с Естефания (Ана Патрисия Рохо) – лукава млада жена, която се представя за тяхната изоставена дъщеря.
Хуан Мигел и Мариса се влюбват един в друг и се женят. Но на сутринта след сватбата им тя открива тайна от миналото на Хуан Мигел, която я подтиква да си тръгне от него, като отказва да го види отново.
Не след дълго Мариса разбира, че е бременна, но не му казва. Вместо това, тя напуска града заедно с Канделария и се оказват в имението на мъж на име Омар Контрерас. Той я приема в дома си и се влюбва в нея. Макар и да знае, че възлюбената му е женена за друг, той не се отказва от любовта си и се бори за нея. Скоро той узнава и името на съпруга й, с когото се оказва, че се познава от ученическите си години. Двамата мъже започват да се състезават за любовта на Мариса, но за нея това се оказва трудна дилема.
В „Единствено ти” по bTV участват още Лаура Сапата, Мигел Корсега, Найлея Норвинд, Росио Банкелс.