Игри: Една невероятна флаш игра

1
Добави коментар
healthbg
healthbg

Тези дни попаднах на една невероятна флаш игра в стил Street Fighter или Devil May Cry. Играта се казва Arm of Revenge или Ръката на Отмъщението с други думи. Ето като начало едно видео за да не бъда голословна.

Ако сте играли Double Dragon, тази игра със сигурност ще ви хареса. Битките са много интересни, на ниво и най-вече без лаг. В началото започва малко бавно – доста слаб сте без уменията, но нещата бързо се променят.

Враговете ви обаче също стават все по-силни. Имате босове, които направо разказват играта и искат малко умисъл. Аз по принцип на такива игри се пробвам първо с груба сила и без грам творчество – просто удар, удар и пак удар. Е да знаете – това не работи. Налага се да се ползват уменията и блокажа на ударите, също така и различните оръжия (можете да превключвате от ръкопашен бой на стрелба) Арта на играта е невероятен. Аз от отдавна съм любител на т.н пиксел арт и тази игра има в себе си най-доброто от него. Анимациите са страхотни, градът и пейзажите на заден фон са направени със стил и помагат много да се потопите в атмосферата.

 Ако ви е станало интересно, играта можете да я пробвате тук – Arm of Revenge.

И още едно видео – този път геймплей: