Супер томбола за младоженци

4
Добави коментар
mimi_1248
mimi_1248

Супер томбола за младоженци

На 5 февруари 2011 в 14:30 часа няколко носителки на титлите Мис и Мисис ще представят на щанда на Bridal fashion рокли от последната колекция на фирмата My Lady. Две от тях – Елена Караколева и Паолина Петракиева са на корицата на последния брой на списание СВАТБА .

Сватбени сладки изкушения ще присъстват на щанда на виртуозите в садкарското изкуство 100гр сладки. Аля Милушева ще представи новата си дейност Astella Events. Дизайнер Поля Миланова  от Mon Amour , Сватбен салон Лита и Соня от Princess също ще са на разположение на бъдещите булки за идеи и съвети. Сватбени агенции ще покажат аранжирани маси и декорации за сватбения ден. Водещи фотографи ще покажат различни пакети свързани с тази услуга, а бижутери ще изложат своите предложения за сватбени халки и годежни пръстени. Покани, балони, хотели.

Единственото по рода си сватбено изложение BALKANICA WEDDING EXPO тази година ще зарадва много от посетителите си.  Освен големите отстъпки, които ще дават фирмите участници на бъдещите младоженци организаторите са осигурили  много и скъпи награди, които ще се разиграят на томбола. Печелившите ще бъдат изтеглени на края на изложението в неделя 06.02.2011 в 17 часа.

 

Томболата, която ще се разиграе на щанда на Гръцката организация по туризъм включва следните награди:

1.Пътуване на Великден до остров до екзотичния  цикладски остров  Санторини в Егейско море, предоставена от PLANET TRAVEL CENTER 

2. Две нощувки за двама през месец април или май , в пет звездния хотел AKRATHOS Beach на полуостров Халкидики , един обяд или  вечеря в известния рибен ресторант КRITIKOS, обиколен круиз около Атон /Света гора/ с Athos Sea Cruises.

 3. Две нощувки за двама  в през месец май в хотел Aristoteles Holidays Resort & Spa 

един обяд или  вечеря в известния рибен ресторант КRITIKOS, обиколен круиз около Атон (Света гора) с Athos Sea Cruises.

 4. Една нощувка за двама през месец май Mykonos Paradise & Spa Hotel с безплатно ползване на спа центъра

На щанда на списание СВАТБА  ще има друга томбола:

 Томбола за младоженци на 2010 г с много подаръци осигурени от списание СВАТБА

 Томбола за всички посетители:

 Три нощувки на полуостров Халкидики в пeт звездния хотел Athena Pallas,

 Сватбен уикенд в Истанбул, предоставен от PARTNER TRAVEL