Amazon пусна нова актуализация за Kindle Wi-Fi и Kindle 3G + Wi-Fi

4
Добави коментар
Reader.bg
Reader.bg

Amazon пусна нова актуализация за Kindle Wi-Fi и Kindle 3G + Wi-Fi

[Сряда, 09 Февруари 2011г. 10:35ч.]

Версия 3.1 съдържа редица важни промени

От компанията Amazon пуснаха нова актуализация на софтуера на Kindle Wi-Fi и Kindle 3G + Wi-Fi. Версия 3.1 съдържа редица подобрения на част от функционалността на устройствата за четене. Промените включват ново подобрено оформление на периодичните издания, разширени опции при споделяне на анотации, замяна на номера на местоположение на страниците с реални номера, съответстващи на печатните издания, възможност за поставяне на рейтинг на дадена книга и други.

 

Една от най-важните промени е показването на истинските номера на страниците. В миналото номерата на местоположението варираха в зависимост от размера на страниците. След промяната, в случай че книгата съдържа номера на страници, печатното издание и неговият дигитален аналог ще съдържат една и съща информация на съответната страница. Информацията ще се показва, когато бутон Menu бъде натиснат.

 

 

Ако има инсталирани хакове, след актуализацията обаче те най-вероятно няма да работят. Според компанията начинът на проверка на актуализацията е изцяло променен и в момента се използват единствено два ключови файла на Amazon. Преди за проверката се използваха всички инсталирани ключови файлове.

 

Ако в момента на актуализацията, имате качени множество книги на вашето устройство, може да са необходими часове, за да се появят истинските номера на страниците. Новите данни трябва да бъдат синхронизирани, така че информацията за страниците да бъде вярна. За целта можете да проверите дали опцията „Sync & Check for new items“ (HOME => MENU => Sync & Check for new items) е включена.

 

Актуализацията може да бъде свалена директно от страницата на Amazon и инсталирана според указаните инструкции.