Категория:“Оферти за почивка на море в Каварна 2015. Хотели, цени, ранни записвания“

2
Добави коментар
travelcho
travelcho

Начало Оферти Почивки море България Каварна   
Категория:“Оферти за почивка на море в Каварна 2015. Хотели, цени, ранни записвания“Град Каварна е известен крайбрежен град, който се намира в пределите на  област Добрич, главен административен град в Североизточна България, разположен в средните части на северното Българско Черноморие, южно от нос Калиакра. Каварна е административен и стопански център на едноименната община. Населението на града към края на 2009 година наброява близо 12 000 жители. Областният център Добрич отстои на около 50 километра в западна посока.
Градът разполага с яхтено пристанище, риболовен център, просторен плаж с фин жълт пясък и курортен комплекс, обособил се край залива, образуван от малката река с очарователното име „Долината на авлигите“. Прорязаните варовикови скали и целият бряг са изключително живописни и красиви. Освен с природни дадености, Каварна разполага с разнообразни места за развлечения, подходящи за всеки вкус и възраст. Градът се превърна в столица на рока през последните няколко години вследствие на гостуването на някои от най-известните световни рок-банди от миналото и настоящето.
Хотели в Каварна с цени за сезон лято’2015! Резервирайте бързо и лесно Вашата почивка на море през 2015 в Каварна. Изгодни предложения и намаления. За резервации:
Офис Варна – тел. 052/ 832 111
Офис София – тел. 02/ 986 39 27   
Подреждане:   Цена
5
10
15
20
25
30
50