Има ли размерът значение?

2
Добави коментар
Moetospisanie
Moetospisanie

Има, или поне през 17 век в Швеция е имало. Там дори са създали специален закон за установяване дължината на мъжкото достойнство.

Законът е бил установен с цел определяне дължината на половия член на мъжа и всяко значително отклонение от нея е могло да доведе до съдебно дело за неспособност на мъжа да обслужва брачните си задължения. Жената е могла да поиска развод, ако мъжът й е бил далеч от даровитостта по закон. Разбира се, шведите са подходили много интересно, та дори нелепо!

Да, всяка жена се радва, когато знае, че мъжът й е „жребец“, но това е нещо второстепенно. На първи план в любовните отношения си остават самите чувства, обноски и стремежът да доставяме удоволствие на човека до нас.

Да погледнем с женски очи темата за „значението на размера“. При мъжете съществуват заблужнеия и те са чисто психологически. Срещат се екземпляри, които смятат, че размерът е всичко. Дори се комплексират, което е ужасно! Мъжете са способни да се провалят в леглото чисто и просто заради предразсъдъците си. Такива мъже вместо да получават физическо удоволствие, се трепят в размисли – „О, на нея не й харесва. Твърде ми е малък. Не мога да я задоволя“. Глупост голяма! Но не е удивително, че такива мъже не могат да доставят удоволствие както на себе си, така и на жената до тях.

Важна е настройката, увереността в себе си. Отличният любовник винаги намира начин да удовлетвори любимата, нали така!?

Снимка: perfectpeople.net