Ти, който не си за мен

4
Добави коментар
qna
qna

Повечето момичета мечтаят да открият любовта на живота си. Луси иска само да се отърве от нея…

Как разбираш, че Той е мъжът на живота ти? В стомаха ти започват да пърхат пеперуди само при мисълта за него? Сънуваш сватбата ви? Или просто някак вътре в себе си си сигурна?

На осемнайсет години Луси среща Нейт и това е любов от пръв поглед. Тя е убедена, че той е Единственият. Понесени във вихъра на първата любов, те се целуват под Моста на въздишките във Венеция, на залез слънце, и според легендата съдбите им са свързани завинаги.

Десет години по-късно двамата почти са забравили за някогашната си кратка романтична връзка. После съдбата ги среща отново. И отново. И отново. Само че този път преживяването не е толкова хубаво, колкото първия път. Но ако Нейт не е Единственият, тогава защо, по дяволите, е така трудно да скъсаш с него? И какъв е замисълът на съдбата?

Забавна и романтична комедия за това какво се случва, когато желанието на едно момиче да открие мъжа на мечтите си, наистина се сбъдва… И как намирането на Единствения невинаги означава „и заживели щастливо”…

Ако животът ви е пълна каша? Ако сте сама и с разбито сърце? Оставете нещата в ръцете на Съдбата – тя знае най-добре. Съдбата ви е подготвила нещо прекрасно…