КАМИНИ ЕВРОСТАНДАРТ – ПРОИЗВОДИТЕЛ НА КАМИНИ

3
Добави коментар

Изберете   качество, ефективност и уют !

Фирма „Камини Евростандарт ООД ” е създадена през 2005 година. Основната й дейност е изработка на камини и обекти от скално-облицовъчни материали.Услугите, които екипът ни предлага, включват целия процес, свързан с производството проектиране, изработка, монтаж на камини.Като допълнителни услуги изработваме настилки, плотове и колони от мрамор и гранит, а също и комини от бетон и керамика.

Какви видове камини  предлагаме и как да изберете подходящият за вас модел?

Изработваме всякакви видове камина  по каталог, индивидуален дизайн или поръчка на клиента. Разгледайте секцията с проекти, които сме реализирали до момента или прочетете повече за разликите между отделните модели: класическа , френска , дизайнерска или открита камина, etc.

Работим с френски и български горивни камери. За облицовка обикновено използваме мрамор, гранит, травертин и други видове естествен камък. Ако интериорът на помещението го изисква, предлагаме на клиента по-авангардна облицовка – от керамика, стъкло, полиран метал и неръждаема стомана..

Нашите консултанти и дизайнери ще ви помогнат да изберета подходящата камина за вашето помещение. Тя трябва да бъде съобразена с размера му. Ако стаята е голяма, препоръчваме да се подбере такава, която да се превърне в център на помещението и около нея да се разположат кътове за забавление и почивка. В случай, че стаята е по-малка, най-важното е да се вземат точни размери  да е изработена според тях. Това гарантира, че няма да „затисне”помещението или да го затопля твърде много, което ще го направи доста скъпо за поддръжка и некомфортно за обитаване.

 

Дизайнът също е от значение. Знаете, че камина се поставя, за да се отоплява жилището с нея дълги години. Затова стилът й е много важен. Той трябва да се вписва в интериора на помещението. В същото време да е достатъчно изчистен, че ако смените цялото обзавеждане, камината да си остане естестевна част от новия интериор.

По-скромен бюджет не означава по-скромен дизайн. Разгледайте колкото се може повече списания за интериор и декорация, съветвайте се с нашите специалисти и със сигурност ще намерите ефектно и не толкова скъпо решение.

По-важна от дизайна обаче е ефективността. Екипът на „Евростандарт” създава модели камини, които дават топлина на дома ви и ви помагат да намалите разходите си за отопление.

Какви са ползите от отопление с камина

Икономично и ефективно отопление

Ако преди камината е била белег на лукс, то в наши дни тя е едно практично решение за отопление. Качествена горивна камера с въздушна или водна риза, с предлаганите на пазара системи за въздушно отопление сметките ви намаляват чувствително, а цялото ви жилище е топло.

Придава уют и атмосфера

Живият огън винаги е придавал уют и атмосфера на помещенията. Все едно дали ще се спрете на открита камина, класическа или зидана камина или модел с уникален, дизайнерски вид. Покрай нея се събира цялото ви семейство. Ако е във фоайето на хотела, гостите предпочитат да отдъхват около нея за кратко. В ресторанта маса до камина винаги е по-желана от останалите.

Повишава стойността на жилището и го правят по-желано

Според статистиките 1 от всеки 5 души, които купуват апартамент/къща, предпочитат жилището да е с камина, въпреки че цената му е по-висока.

Колко се повишава цената на имот ? С 12%.

Изработка на проект – защо да поверите  на „Евростандарт”

Високо качество на изработката и пълен пакет услуги – от проектирането до монтажа.

Проектантите ни непрекъснато развиват и подобряват своите умения. Следят съвременните тенденци в дизайна на камини и съумяват да създадат модели, отлично балансиращи между модерността и класиката.

„Евростандарт” разполага и с отлична производствена база.

След като се проектира, всяка камина се създава индивидуално. Не работим на конвейр, което ни позовлява да се съобразим с особеностите на конкретното пространство.

Работим с български и френски горивни камери. А по-голямата част от нашите майстори, които монтират и облицоват вашата горивна камера са с над 15 години професионален опит.

Разнообразни облицовъчни материали.

Работим с огромно разнообразие от естествен камък: гнайс, румянцево, варовик, оникс, травертин, мрамор, гранит. Когато е необходимо, предлагаме ви и модерни облицовъчни материали – стъкло, керамика, неръждаема стомана и други.

Отговаряме на вашите изисквания и вкус.

Дългогодишната ни работа в областта на камини за вграждане ни е научила бързо да разпонаваме вкуса на всеки клиент и да му предлагаме проектиране и изработка която ще му харесва и ще отоплява ефективно дома му.

Поверете вашата поръчка на нас. Потърсете ни, за да обсъдим подробностите. Гарантираме ви, че ще останете доволни!

Ъглова камина по индивидуален проект

Българска вградена камина – Реализирана от фирма Камини Евростандарт ООД