Вечерни прически с плитки – L.A.M.B. пролет-лято 2011 ~ Хубава коса

8
Добави коментар
marta453
marta453

Прическите с плитки и сплетени коси са много модерни за пролет-лято 2011. По време на дефилетата за новия сезон L.A.M.B. показаха една от най-интересните колекции. Стилистите на модната къща представиха много красиви прически с вдигната коса:

Небрежни рошави кокове с плитки и стърчащи в артистичен безпорядък кичури, които могат да послужат като вдъхновение при избора на прическа за бала или друг специален повод:

Авангардни, раздвижени, леко шантави и много интересни са прическите на L.A.M.B. пролет-лято 2011, идеален избор за модерна вечерна прическа

Виждаме различни варианти на кок – висок рошав кок със сплетен бретон, кок на една страна, прически с една, две и повече плитки.

В някои прически са добавени ефекти: Плитките са оцветени в контрастно сребристосиво или златисто:

Други изглеждат по-небрежно и спокойно могат да се носят и като ежедневни прически

Универсални са и прическите със сплетен бретон и спусната дълга коса. Могат да се носят както в ежедневието, така и като секси вечерна прическа:

Мое лично мнение е, че прическите на L.A.M.B. са едни от най-добрите, показани на дефилетата за пролет-лято 2011. На вас харесват ли ви?

В следващите теми ще видим още идеи от световния моден подиум, подходящи за прически за бала, както и много интересни нови прически за пролетта.