EGO-Център за лазерна естетика и дерматология д-р Монева, Варна

1
167
Добави коментар
varnaweb1
varnaweb1

Добре дошли в света на здравето и красотата-лазерен център  “ EGO“,  град Варна! Концепцията на центъра се основава на цялостен и индивидуален подход, разполага с модерна лазерна апаратура и използва уникални и безопасни методи за превенция на стареенето и  разрешаване на сериозни дерматологични проблеми на кожата.Приоритет в работата на лазерен център “EGO“  е качеството и ние знаем как да го реализираме.Тук ще ви посрещнем в уютна атмосфера и запазваме вашата конфиденциалност. 

Аз съм Д-р Монева – специалист кожни и венерически болести, естетична медицина и лазерна дерматохирургия. Имам богат клиничен опит в диагностиката, терапията и превенцията на кожните и венерически болести.Гаранция за високо съвременно ниво  на лечение са непрекъснатите специализации, практически и теоретически курсове,  подплатени с дипломи и серификати. Акцентирам в обучението си свързано с използването на лазерите в моята специалност.Имам дългогодишен опит в използването на различни лазерни системи.

Лазерът може да се използва за лечението както при възрастни, така и при деца.  Лечението е бързо,ефективно ,почти безкръвно и зарастването на раните е без усложнения и белег.Използвам най-модерната CO2 фракционна технология,чрез която се премахват белези от акне,оперативни,неоперативни белези и стрии.Тази технология се използва и за лазерно подмладяване на кожата на лицето,при която почти не се нарушава ежедневния ритъм на пациента. С особено внимание следя всички новости в естетичната медицина свързани с поставянето на дермални филъри,ботулинов анатоксин, мезотерапия и микронидлинг с цел успешното им  прилагане.Имам  богат опит в лазерната епилация.Проучвам всички възможности за обезболяване на процедурата и постигане на максимален резултат. Подхождам с разбиране и внимание към всеки пациент и се старая да направя престоя в лазерен център “ ЕGО“  спокоен,резултатен и успешен.