Сергей Станишев в първото си телевизионно интервю за първородното му дете, този уикенд в „Хрътките” по bTV Action |…

1
Добави коментар
ditadita
ditadita

Сергей Станишев в първото си телевизионно интервю за първородното му дете, този уикенд в „Хрътките” по bTV Action

Тази събота и неделя от 20:00 часа зрителите на bTV Action ще разберат кой е Остап Бендер от Варна – най-издирваният измамник в града е бил изпълнителен директор на инвестиционна фирма. Завлякъл е 40 човека със суми от 70 хиляди до 1 милион на човек, като им е обещавал да управлява парите от името на фирмата.

Хората го издирват, а фирмата е сезирала прокуратурата. Екипът на „Хрътките” ще покаже измамника и как той обяснява на един от завлечените хора къде са парите.
Бившият премиер Сергей Станишев ще даде първото си телевизионно интервю за предстоящото раждане на първородното му дете в „Хрътките” по bTV Action.
Зрителите ще разберат кое е селото в България, където в почти всеки двор има инвалидна количка, почти всички получават инвалидни пенсии, а местният баш ловец по документи е слепец.
Този уикенд зрители стават репортери на „Хрътките” – две жени от Пловдив са по следите на посредническа фирма за работа в чужбина, която не им осигурява ангажимент, но им иска по 1100 лева за консултации.