Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия

1
Добави коментар
Nortt
Nortt

Среща-договаряне „Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия“ е създадена, за да отговори на нуждите на туристическия бранш от актуална информация за предлаганите на пазарa храни и напитки, възможностите за доставка и цените за конкретния сезон. Нуждата от подобен професионален форум е продиктувана от динамичното развитие на туристическия продукт в летните туристически центрове и огромния потенциал за продажби, породен от необходимостта за изхранване на нарастващия поток от туристи.

Срещата-договаряне има две основни предимства:

1. В делова, работна атмосфера се срещат две ясно дефинирани групи с общи интереси – производители и доставчици на храни и напитки от една страна и хотелиери и ресторантьори от друга;

2. Срещата се провежда в “сърцето” на българския летен туризъм – к.к. Слънчев бряг и к.к. Златни пясъци.

КАКВО?
Какво е “Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия лято ‘2015”

– Професионален форум, провеждащ се по изпитана формула и с доказана ефективност;

– Среща между две заинтересовани страни и обмен на информация между бизнес партньори;

Най–доброто място, където можете да договорите отлични условия на доставки и цени за туристическите обекти, да осигурите максимални продажби на своите продукти през зимния сезон.

ЗАЩО?
Защо да участвате в “Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия лято ‘2015”

– Защото представяте своите оферти и възможности пред подбрана целева аудитория /ключови представители от туристическия бранш/ в най – подходящото за целта време – навечерието на сезон лято ‘2014

– Защото спестявате своите най-ценни ресурси – средства и време, като в рамките само на един работен ден провеждате ефективни срещи и обменяте актуална информация с ваши реални и потенциални клиенти и бизнес партньори!

КОЙ?
Кой може да участва в “Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия лято ‘2015”

Целта на събитието е да срещне две страни на бизнеса – туристически обекти/хотели, ресторанти, дискотеки, търговски обекти/ с производители и търговци на храни и напитки.

Поканени за участие са фирми от следните области:

месни изделия /месо, колбаси, деликатеси, полуфабрикати, риба/; хляб и хлебни изделия; млечни продукти /сладолед, мляко и млечни изделия/; сладкарски изделия; напитки /алкохолни, пиво/; безалкохолни напитки /минерална вода, натурални сокове, газирани напитки/ плодове и зеленчуци /пресни и консервирани/; чай, кафе, мед, подправки; съпътстваща индустрия – оборудване и консумативи за кухня, ресторанти, заведения.

От страна на туристическите обекти персонално поканени са:

мениджър хотел, мениджър снабдяване, главен готвач – представители на големите летни туристически комплекси.

Проведените десет поредни летни издания на среща-договаряне „Храни и напитки за туризма“ доказват ефективността на форума – наблюдава се ясна тенденция към нарастване на интереса, както от страна на фирми участници, така и на посетители. Заедно с това продължава ежегодното участие на водещи фирми от хранително-вкусовия бранш.