Златни правила за страхотен шопинг

45
Добави коментар
biliana
biliana

Никоя жена поне веднъж в живота си не е била жертва на модата и без да мисли си е купила ново облекло или обувки, само защото в този сезон това е абсолютен моден хит. Вероятно никога няма да облече това което си е купила и ще се чувства гузна, но шопинг-манията периодично ни обзема.

След такова пазаруване чувствате гузната си съвест защото домашния бюджет е тънък, но въпреки червените минуси, вноски от кредита и неплатените сметки,гардеробът ви е винаги стилен и в крак с модата. Цветни витрини, нови колекции, дрехи, в които ще изглеждате перфектно, кой би устоял?

За да бъде успешен шопинга трябва да следвате някой прости правила.

Всеки път, когато купувате нови дрехи, помислете с което от своя гардероб можете да комбинирате.

Не купувайте прекалено много дрехи с подобен цвят.

Никой няма да забележи десет различни черни тениски.

Определете колко ще похарчите и не минавайте лимита си.

Не купувайте дрехи, само защото е на разпродажба. Помислете дали наистина имате нужда.

Не купувайте това, което вероятно никога няма да облечете. Няма смисъл да купувате тържествена рокля и да чакате специален повод, за да я облечете. По-добре изчакайте някое важно събитие и си купете нещо специално.

Не допускайте, че новата дреха ще може да оцелее модните промени или дали ще може да се впише в новите стилове и тенденции.

Ако нещо наистина ви харесва изчакайте няколко дни и ако и след това мислиш за него, тогава го купете.

Купувайте от понеделник до петък, а не в края на седмицата. Продавачите ще имат повече време за вас, а и вие самите няма да бъдете под налягане.

Дръжте си шкафа подреден, тъй като повечето хора забравят,какво имат.

Купувайте качествени и класически дрехи, които може да издържат няколко години и които ще оцелеят на вечно менящите се тенденции.