Галена записва R&B парче с Кристо /видео/

34
Добави коментар
krisi_d
krisi_d

събота, 5 мар 2011 г. 10:11 ч.

Галена е категорична, че никой и нищо не може да помрачи настроението и след каот бе обявена за „певица на годината“. Фолфурията призна, че е в приятелски отношения с Преслава. За първи път пред BLife Галена сподели, че ще ни залее с куп нови песни, като за първи път ще я видим в друга светлина – в рап парче, заедно с Кристо.

 Този път в рубриката „Интимно с Галена“ въпросите бяха повече от интересни. Съвсем скоро певицата на годината заминава на турне в САЩ, където ще изнесе концерти на нашите сънародници. На въпроса кой ще гледа малкия Стефчо, Галена е категорична, че това ще бъде майка и.

Сексапилната певица е доволна от церемонията по връчване на наградите на телевизия „Планета“, въпреки, че винаги има какво още да се желае. До броени дни се очаква да се появи и видеото на дуетната и песен с Преслава, на която Галена възлага много надежди. На въпроса на Румен от Плевен дали именно Преслава е развалила вечерта и, тя с насмешка отговаря, че това няма как да се случи, тъй като с са приятелки от дълго време.

За разлика от доста раждали жени певицата на годината не е получила стрии след раждането си и така не успя да отговори на своя почитателка, а именно как се е справила с тях след появата на Стефчо. На въпроса как успява да е толкова красива Галена се оправда, че всичко се дължи на гена и.

Доста от феновете на красавицата изявиха желание да се снимат в нейн клип. На мераклиите можем само да кажем да изпатят свои снимки и със сигуност те ще достигнат до Галена.

Въпреки, че съвсем скоро стана майка изпълнителката на „С кое право“ не поддържа фигурата си по никакъв специален начин в момента. Фен е на здравословното хранене и биохраните, но за ради професията и рядко успява да спазва хранителен режим.

Съвсем скоро Галена ще ни залее с куп нови песни, които както тя казва, стигат за цял албум. Нестандатното е, че за пръв път ще я видим в друга светлина – в рап парче, заедно с Кристо.

За измисления скандал между нея и колежката и Анелия, фолкфурията заяви, че не са се карали, просто е изказала мнението си относно песен на бившата на Коко Динев.