Танцьорката Дафинка в любовна афера с малкия син на Кадафи

6
Добави коментар

Автор: Vsekiden.com

Британският вестник „Сънди мейл“ публикува обширна статия за 6-годишната връзка на българка с по-малкия син на полковник Кадафи – Саади, предаде БНР. Покрай многото информация за разгулния начин на живот на Саади Кадафи, българката казва, че навремето го е помолила да помогне за освобождаването на българските медицински сестри.

„Сънди мейл“ пише, че преди повече от 6 години българката Дафинка Мирчева, тогава на 21 години, се запознава със Саади Кадафи в нощен клуб в Париж, където тя била танцьорка. За Саади, който е женен, това била любов от пръв поглед. Шокираната от неговия стил на живот българка отказала тогава на предложението му да отлети с него на следващия ден за Карибските острови.

През следващите 6 години обаче Саади редовно я посещавал в Париж и харчил безумни пари, като веднъж например й купил дизайнерски дрехи за 25 хиляди паунда и вечеряли в ресторант „Распутин“ за 10 хиляди паунда.

„Сънди мейл“ публикува снимка на Дафинка и Саади от сафари в Танзания и любовно писмо на либиеца до българката върху бланка от елитен парижки хотел. Саади постоянно увещавал Дафинка да се ожени за него, но тя отказвала. Като условие за продължаване на тяхната връзка обаче след около 2 години тя го помолила да ходатайства за освобождаването на българските медицински сестри, задържани в Либия. Самата Дафинка казва, че не знае дали това е помогнало, или те все едно са щели да бъдат освободени през 2007 година. Дафинка смята, че полковник Кадафи е единственият виновен за събитията в Либия и че Саади няма връзка с това.