M-Tel Call Center – новата услуга на Мобилтел за бизнеса

1
Добави коментар
lqllqlq
lqllqlq

M-Tel Call Center – новата услуга на Мобилтел за бизнеса

412 прочита

Мобилтел пуска на пазара специална услуга за своите бизнес потребители, които се стремят да подобрят комуникацията с техните клиенти. Тя се нарича „M-Tel Call Center 0800/0700„. На практика услугата е възможност за всяка компания бързо и лесно да създаде свой собствен център за комуникация с потребителите.

Услугата предоставя възможност за избор между два варианта:

M-Tel Call Center 0700, при който входящите разговори се заплащат от крайните клиенти според ценовите условия на тарифния им план. Така повикванията към кол центъра са напълно безплатни за фирмата ползвател на услугата.
М-Tel Call Center 0800, при който входящите разговори са безплатни за крайните потребители и се заплащат от ползвателя на услугата.

Услугата предлага и допълнителни възможности като гласови съобщения,  определяне продължителността на обажданията, дефиниране на работно време или календар,  изходящи обаждания, пренасочване на разговорите при сигнал „заето“ и електронна фактура.

Благодарение на M-Tel Call Center 0800/0700 бизнес потребителите на Мобилтел улесняват своите контакти с клиентите си като оптимизират максимално разходите за тях.

Харесва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating a WordPress rating system

GD Star Rating a WordPress rating system