Никотинова течност | Електронна цигара | Информационен блогLA Vape : Никотинова течност и електронни цигари: Защо избрахме…

15
Добави коментар

Защо точно „електронни цигари“ и „електронно пушене“ и …?!

         Човек се чувства свободен, когато има възможността да направи личният си избор за нещата в своя живот. Избор не само по основните и значими въпроси, а избор за малките удоволствия, които съпътстват ежедневието ни. Какъв е нашият избор за тютюнопушенето? От една страна дребно на пръв поглед удоволствие, което за повечето от нас се е превърнало в навик, но от друга страна е свързано с нашето здраве и това на най-близките хора около нас. Ние искаме да бъдем свободни, ние желаем да имаме право на избор. Избор – да живеем здравословно или да бъдем пушачи. Избор – най-близките хора около нас да живеят здравословно или да бъдат пасивни пушачи. Избор – електронни цигари или тютюневи цигари!

         Ние вярваме, че всеки човек трябва да се чувства свободен и да направи своят избор без компромиси. Убедени сме, че може едновременно да водим здравословен живот и в същото време да си доставяме удоволствие от пушенето. Удоволствие, когато сме сред близки и приятели, когато сме си у дома, на работа или на разходка.

         Вярваме, че всеки пушач трябва да получи шанс и да направи своя правилен избор. А този правилен избор според нас е електронната цигара. Тя ни позволява да се справим с вредното тютюнопушене, за да водим по-здравословен живот, без излишни отчаяни опити за отказване от вредния навик.

         Според Вас тютюнопушенето е вреден навик и искате да бъдете свободни ?! Да имате право на личен избор ?! ДА !!! Тогава опитайте електронната цигара с никотинова течност L&A Vape – едно идеално решение за Вашето по-здравословно пушене!

         За вашата електронна цигара ние разработихме никотинова течност по оригинална и изпитана рецепта. Всички използвани в нея суровини са с фармацевтично или хранително качество. Нашата течност за електронна цигара се предлага с различни уникални аромати, генерира приятен и безвреден дим. Доставя Ви необходимото количество никотин.
         Заповядайте и опитайте нашата никотинова течност за електронни цигари „L&A Vape“, подходящa за всеки вид електронна цигара.

Удоволствие и здраве с продуктите на „L&A Vape” !