GeForce GTX 550 TI

2
Добави коментар

Nvidia пусна нов графичен процесор, предназначен за видеокарти в средния ценови сегмент от 349 лева. GeForce GTX 550 Ti е най-новото попълнение в продуктовата линия от Fermi-базирани потребителски-ориентирани графични чипове на компанията, осигуряващ висока DirectX 11 производителност.

Видеоконтролерите на базата на новия графичен чип ще намерят приложение в по-масовия клас геймърски конфигурации, където осигуряват изгодно съотношение цена/производителност, като в същото време са много тихи при работа и са значително оптимизирани като ниво на енергопотребление.

Nvidia твърди, че в сравнение със своя най-близък конкурент, GTX 550 Ti е с до 50% по-бърз в най-актуалните игри, използващи DX11 теселация.

Геймърите могат да увеличат производителността на своите компютри, добавяйки още един GeForce GTX 550 Ti-базиран графичен контролер, благодарение на технологията Nvidia SLI, която позволява едновременно съвместно използване на няколко графични процесора. GTX 550 Ti в комбинация с Nvidia 3D Vision осигурява реалистично изживяване по време на игра.

Видеокарти на базата на новия графичен процесор вече са налични на пазара от компании като Asus, Galaxy, Gigabyte, Leadtek, MSI, Point of View, Sparkle и др.

Like this:

Like Зареждане…

Related