Поздрави

10
Добави коментар
silence
silence

Поздрави

Добре дошли в сайта за поздрави, пожелания и поздравления!
Използвайте Търсачката горе в дясно

На сайта за поздрави ще намерите хиляди оригинални поздрави специално подбрани и направени за вашите нужди, комбинирайте поздравите които сме предоставили на Вас и бъдете неповторими с вашето послание и поздравление към Вашите близки, приятели и не до толкова приятели. Ние постоянно, системно и многократно обновяваме сайта за поздравления, поздрави и пожелания и не смятаме да спираме. На заглавната страница на сайта ще намерите най-оригиналните и нови категории и под категории поздрави.
Сайта е разработен с цел да е полезен и удобен за използване от Вас – нашите посетители.
Приемаме упреци, похвали и предложения на e-mail: [email protected]

Поздрави за рожден ден
ЧРД на патерица! Извинявай, че закъсняхме с два дни за партито, ама вече ни е много трудно да ти измисляме комплименти за поздравителната картичката, целувки от цялата банда!

Поздрави за имен ден
Живота се измерва не по броя на вдишванията, а по моментите, които карат дъхът ти да спре. Желая ти повече такива моменти. Честит имен ден!

Поздрави за сватба
Казват, че щастието не е последна спирка, а само начин на пътуване, на Вас и Вашето семейство пожелаваме Приятен и Спокоен път!

Поздрави за влюбени
Спях, но не сънувах. Някой ме събуди – беше ти. Сега съм будна, но сънувам, защото ти си любовта на моя живот любов моя – Обичам те!

Поздрави за Коледа и Нова година
Навън е тиха, снежна вечер, снегът забулил е малките къщурки. Днес Коледа е, празник вечен! Мисли за мен и ме обичай!
Една Светла Коледа – за много желания. Една Нова година – за много мечти! Една цяла година – за много успехи! Весели празници и сбъдване на твоите желания, мечти и успехи! Много усмивки през новата година 🙂 !

Използвайте Търсачката горе в дясно за най – добри резултати от над 200 категории
скоро ще видите поздравления за новородено бебе, юбилей, деца, годишнина, бебета, за сватба и младоженци, както и смс пожелания за приятели, абитуриенти, великден, бал или дипломиране, кръщене, студенти, това са все човешки моменти на щастие … поздрави за 8 март

Вижте още Поздрави:
Поздравления
Стихове

Ние смело можем да твърдим че нашия сайт съдържа най-голямата база с поздрави за всички празници, а защо са необходими празници, като можем да се поздравяваме с повод и без повод, очаквайте още много забавни поздрави за различни празници само в нашия сайт ще откриете уникално оригинални и смешни смс поздрави за картички, цитати, яки фрази и мисли, както и забавни спомени. Стремим се да обновяваме сайта постоянно с нови текстове и стихове за всички вас които търсите оригинални фрази за вашата картичка

Благодарим Ви, че споделихте Pojelaniq-bg.Net със своите приятели 🙂

Категория: Поздрави