Тялото на Камерън Диас » Папарак

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

След края на зимата и появата на първите топли сълчеви лъчи се замисляме за лятната си почивка, за морето, за приятните часове на плажа и за нови бански. Но- О, ужас!- какви са тези бедра като дамаджани, ами този корем, който виси неприлично над колана? Първата реакция на стрес е последвана от желанието веднага да се отървем от излижните мазнини по тялото си и да го приведем във вид достоен за календара на Пирели, затова се втурваме към фитнес-залите и започваме усилени тренировки.

До тук добре, но до колко всъщност трябва да напрягаме тялото си и какво наистина искаме да постигнем? След като видяхме тази снимка на чаровната Камерън Диаз, се замислихме дали не е прекалила с тренировките особено на горната част от тялото. Раменете са една от най-сексапилните и красиви части от женското тяло, те трябва да са нежни, крехки и гладки, а не мускулести и груби. Тялото на Диаз направо прилича на колаж, сякаш са взели ръцете на някой екшън герой и са ги сложили на тази толкова мила и нежна актриса.

Искрено се надяваме Камерън да осъзнава, че е прекалила с желанието си да постигне перфектно тяло и да съумее да възвърне женствените си форми.