Етно мотиви в колекцията на Accessorize » Моден свят

5
Добави коментар
svetla58
svetla58

Пролетно – лятната колекция Accessorize е истинска наслада за очите. Завива ни се свят от разнообразните артикули: пеперуди, цветя, сърца, животинки, пера и какво ли още не?! Етно мотиви се преплитат с романтично звучене и колекцията придобива ненадмината визия. Пролетна свежест струи от цялата колеция. Голямата шапка е задължителният аксесоар, но разбира се в комбинация с подходящ бански.

Закачливите детайли са навсякъде в колекцията. А аксесоарите са подходящи както за разходка сред природата, така и са перфектно допълнение към стайлинга ви по време на плаж. Слънчевите очила са в унисон с ведрото настроение. Аccessorizе ни предлагат интересни цветни рамки с флорални принтове – перфектен акцент към всеки един тоалет. А за любителите на изчистения стил са традиционните форми и пилотски модели.  Цялата колекция ни кара да мечтаем за идващото лято и предстоящите морски ваканции на морето.

Ако се вгледаме в малките фигурки със сигурност ще забележим перфектно оформените детайли и прецизната изработка. Харесахме и чантите, които ни обливат със свежо настроение. Някои от тях са с ориенталски елементи, а други са в изцяло еклектичен стил. Толкова истински са представени детайлите в колекцията, че аксесоарите сякаш оживяват пред нас.

Поемете глътка въздух и се полюбувайте на тези невероятни аксесоари. Те ще ви заредят с положителни емоции и закачливо настроение. За съжаление марката не присъства на българския пазар и няма  да можем да се полюбуваме на тази колекция на живо.