Игри – игри с животни – Приют за животни

2
Добави коментар
georgiev15
georgiev15

♥ Игри Приют за животни ♥

Приют за животни: Игра в която ти си управител на приют за животни и трябва да се грижиш за обитателите му докато бъдат осиновени. Лекувай ги, нахрани ги и си играй с тях за да са щастливи и привлекателни за бъдещите си стопани. Попълвай картоните с данни за животните които отглеждаш и пазарувай ново оборудване за приюта. Намери спонсори и доброволци които да ти помагат в работата. Игри с животни за отглеждане – igri s jivotni za otglejdane. Игри за момичета.

Игри за бебета, животни и растения, игри за отглеждане. Забавни игри грижи се за бебето и животните, провери своята съобразитленост, усет, бързина и любов в игри за бебета и малки деца, котета, кучета, птици и всякакви животинки. Игри с ферми онлайн, как да направим градината си красива, а фермата преуспяла с отглеждане на плодове и зеленчуци. Най-новите и популярни флаш игри с бебета, игри с животни и растения, мениджър игри с приюти за животни за които да се грижите и лекувате. Игри за Момичета.

♥  Най-играните игри за животни ♥

Всички онлайн игри на сайта igrimomicheta.net са собственост на техните създатели и са предоставени от тях за разпространение и популяризация