Баланс на Ин и Ян

2
Добави коментар
gossipgirl
gossipgirl

За да привлечете любовта, трябва да има баланс на мъжката и женската енергия в собствения ви дом. Много често в домовете на самотните жени има картини и плакати с жени.

Тези изображения съдържат прекалено много Ин-енергия, затова жената е обречена да остане още дълго сама. Добре е да се осланяте на вековната мъдрост, че всичко в този свят има своя половинка.

Затова окачвайте на стените си картини и плакати, на които са изобразени мъж и жена. Дами, чийто интериор е изцяло в пастелни цветове, също прекалява с женската енергия.

Ако изпълните тези препоръки, но мъжът на живота ви все още не е е появил, трябва да вземете решителни мерки. Купете дантелено бельо в червен цвят и го сложете някъде в спалнята си.

Боядисайте едната стена на спалнята си в червено или поне наредете много червени предмети нея. Така ще предизвикате истински взрив на любовна енергия.

Ако вече сте открили половинката си, но отношенията ви са охладнели, сложете под матрака, откъм странаната, на която спи мъжът, парче червен плат.

Ще се изненадате колко бързо ще се върне предишната страст, която е изпитвал към вас. Ако пък сте доволни от секса, но търсите духовна близост, поставете няколко жълти предмета в спалнята.

Ако усещате, че мъжът ви има друга, не се отчайвайте. Разходете се и потърсете камъче. Изберете това, което най-много ви харесва.

Завържете го с червена лента и го закрепете към десния крак на леглото или просто допрете лентичката до дясната му част. Концентрирайте мислите си върху мъжа си и той скоро ще бъде отново ваш.

FacebookGoogle+TwitterPinterest

Бъди първият, който ще даде своя отзив тук!