Да не ти пука, давай напред!

2
Добави коментар
arbalet
arbalet

Не изпускай нито една нишка от мечтания живот! Не чакай други да градят планове вместо теб, нито пък възможностите сами да почукат на вратата ти! Всеки може да насочи живота си в правилната посока – напред! Ти заслужаваш мечтаното бъдеще и лесно можеш да го получиш.

В тази книга Марк Томпсън и Бари Пърсъл ти показват прекия път, а те разполагат с най-достоверния източник на информация – собствения си опит. Авторите са приложили всички съвети и техники, описани в книгата, за да постигнат и дори да надминат амбициите си. И двамата са успели да постигнат зашеметяващ успех в бизнеса, въпреки неблагоприятните обстоятелства. Сега те са приели предизвикателството да споделят своя уникален и динамичен подход, за да успееш и ти да тласнеш живота си напред!

Представи си, че животът е съставен от преплетени нишки. Дадена нишка може да бъде човек, книга, постижение, искрица вдъхновение, успешно свършена работа или похвален навик. Но всяка от тях се нуждае от специално внимание и грижи. Когато преплетеш всички нишки в живота си, те ще образуват яко въже, което ще ти позволи да се изкачиш от мястото, на което се намираш, до мястото, на което искаш да бъдеш. Ти си майсторът на въжета и от теб зависи да стегнеш нишките на живота си, за да преобразиш бъдещето си.

В книгата тези златни нишки са разгледани в осем дяла: обучение, кариера, богатство, творчество, здраве, връзки, семейство, духовност. Авторите споделят най-ценните си наблюдения, вдъхновяващи истории и съвети, така че да си наясно как да продължиш напред, като позлатиш въжето на успеха си. Всяка глава дава практически насоки и конкретни правила за всеки ден, които ще ти помогнат: 

да сложиш началото на успешното бъдеще сега; да обогатиш взаимоотношенията с близките си; да подобриш финансовото си състояние; да разбереш, че винаги си на подходящата възраст за ново начало; да цениш и пазиш здравето си; да превърнеш лошите обстоятелства в златни възможности; да разкриеш талантите си. 

Да! Затегни колана си със златното въже, което сам ще изплетеш!

Не изпускай нито една нишка от мечтания живот!

Започни още днес! 

За авторите: 

Марк Томпсън е роден в Брадфорд и напуска училище на петнайсет години. След като обръща гръб на съмнителен, бурен живот, той създава успешна фирма за телекомуникационни услуги. През 2005г. поема риска да продаде бизнеса си. Този ход допълва банковата му сметка с няколко милиона британски лири. По-късно основава нова фирма в същия бранш, с която отново постига зашеметяващ успех. Днес той живее близо до Лийдс със съпругата си Джо и синовете си. 

Бари Пърсъл напуска работата си във фабрика, след като получава нервна криза. Решен да промени живота си, той създава верига фитнес клубове, които стават популярни в цял Йоркшър. Днес Бари е директор на фирма за храни, създадена с помощта на семейството му през 2001г. Техните продукти са спечелили международни награди и се предлагат в супермаркетите в цяла Великобритания. Бари Пърсъл живее в Уейкфийлд, заедно със съпругата си Джанет и трите им деца. 

Вече преминали границите на средната възраст, двамата ясно заявят, че не се страхуват от поемането на рискове, затова са се заели с нелеката задача да споделят възходите и провалите си с теб. Марк и Бари с увереност твърдят, че са щастливи и животът им е повече от успешен!