Езикова школа Бук

69
Добави коментар
krach
krach

Овладей език – завладей света!

 

 
 
ЗА ЗАПИСВАНЕ:
Телефон: 0885 04 90 75
Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.
www.book-ltd.com

Езикови курсове по английски, испански, немски, френски и гръцки
Филиалът ни в кв. Драгалевци, София е правилното място за ефективно изучаване на английски, испански, немски, италиански и френски езици! Висококвалифицирани преподаватели ще работят с вас по световно признати учебни системи след задължително преминаване на точен тест за определяне на входящо ниво. Вечерните и съботно-неделни курсове са чудесна възможност да повишите езиковата си квалификация, въпреки натовареното ежедневие – открийте нов начин за активна почивка!В езикова школа БУК сме включили най-новите и резултатни системи, съобразени с програмата на МОМН и класифицирани по Общата Европейска езикова рамка. В края на всяка учебна година/курс, учениците получават Сертификат за покриване на ниво.
Езикова школа БУК реагира на всеки интерес. Групи по различни езици се провеждат непрекъснато, в т.ч. гръцки, италиански, испански, руски и други.

 
 
Детски езикови курсове
Детските целогодишни и интензивни курсове в БУК са отлична езикова подготовка – една разумна инвестиция във Вашето дете, за да може то уверено и спокойно да общува със съвременния отворен свят. Индивидуалният подход към всеки ученик, съвременните методики на преподаване, които включват музика, филми, игри, пъзели и задачи, ръчна работа по метода „направи-научи“, интерактивните занимания, дискусиите и книгите – всичко това гарантира, че всяко дете ще намери нещо за себе си – ще му помогнем да открие своя начин да усвоява и прилага новите езикови умения.Удобното разположение на Езикова школа БУК в кв. Драгалевци е нашето предимство и ваше улеснение!

Google+