КАК ДА СЕ ЗАЩИТИМ ОТ ВАМПИР – КАРМА И СЪДБА – Статии

3
Добави коментар
mikael
mikael

 

Навярно много от нас са забелязали: пътуваш в автобуса или седиш в кафенето и си пиеш кафето и усещаш в гърба си нечий остър поглед. А след това изведнъж усещаш, че губиш силите си, боли те главата, нямаш апетит… Всичко е ясно, вашата енергия е отнета от енергиен вампир.

Как да се защитим от това зло, особено ако живеем в по-голям град. За това наистина си струва да си поговорим по-обстойно. Много от биоенергетиците твърдят, че хората се делят на две категории – вампири и донори. Дори случайно преминаващите край вас хора излъчват жива биоенергия: или ни дават част от своята, или крадат, макар и микроскопична част от нашата. Това всичко се случва на подсъзнателно ниво, но едно такова положително или отрицателно общуване се усеща прекрасно от организма. И колкото и да ни се струва странно, той се нуждае от такъв енергообмен.

ВСЕКИ ОТ НАС ПРЕЗ ДЕНЯ ИЛИ Е ВАМПИР, ИЛИ Е ДОНОР

Напълно безобидна в нормалния живот добродушна лелка, която се е разсърдила на тъпканицата в градския транспорт, изведнъж може да се превърне в страшен вампир за хората, които са около нея. И прибирайки се вкъщи, да прегърне внука си и да го зареди с излишъка от положителната си енергия, която е събрала в автобуса.

Има случаи, когато човек наистина има основание да изпита тревога от намесата на вампири в живота му. Вярно е, случва се много рядко, но все пак се случва. Затова ще започнем с въпроса: как да разпознаем истинския вампир?

Класическият вампир:

Отличава се по това, че непрекъснато предизвиква скандали. С това провокира обкръжаващите го за кавги, макар и да няма причини.

Подлият вампир:

В повечето случаи той изглежда като човек, който се стреми да услужи на всекиго и за всичко. Винаги се оказва там, където има хора, попаднали в беда. Но той много обича чуждите скандали – да се вмъкне между враждуващите, за да подклажда на прежението. Умее да създава интриги, и то така, че да разруши напълно набелязаното семейство.

КАК ДА СЕ СПАСИМ ОТ НАМЕСАТА НА ЕНЕРГИЙНИЯ ВАМПИР

Има няколко общи правила: 

По възможност не въвличайте други хора в своите проблеми и колкото се може по-рядко се оплаквайте от неприятности и болести. 

В дома си трябва да поставите една малка пирамида. Чудодейната сила на пирамидата ще разгледаме в един от следващите броеве. Но тя е средството, което може да отблъсне енергията на вампира. 

Ако често усещате присъствието на вампира, има една изпитана народна мъдрост, която гласи: излизайки от дома си, просто обърни лицето си на изток, сплети показалеца и средния пръст и постой така няколко секунди. Така до края на деня енергията на вампира няма да може да ви докосне.