Модерните мъжки летни аромати » Аромати

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

еМодно реши да зарадва и мъжките ни читатели със специална селекция летни парфюми, които да привлекат женското внимание като магнит. Предлагаме Ви 6 отличителни аромата, определени като едни от най-добрите и харесвани както от мъже, така и от жени.

Issey Miyake L’Eau d’Issey Pour Homme Summer е свежа интерпретация на оригинала. Ароматът е много интересен, защото съчетава в себе си сила и лекота със свежи цитрусови нотки, които го правят идеален за летните горещини. Основни аромати са канела, кориандър, розмарин, мускус, шафрон, индийско орехче.

Лятната версия на Eternity For Men е типична за повечето парфюми на Calvin Klein- изчистен аромат на пъпеш, лилави цветя, зюмбюл, кедрови листа,пачули и амбър. Много жив, свеж и младежки парфюм, подходящ за млади мъже.

В традиционния Eau de Cologne трябва да търсим класическите цитрусови и тревни тонове, които можем да открием точно в Artisan на John Varvatos. Парфюмът е на пазара от март 2009 г., но все още бива определян като един от най-добрите мъжkи аромати за лятото. Съчетава в себе си мирис на портокал и портокалови цветчета, различни екзотични аромати като индийска мурая, сицилиански клементини и мускусен серенолид.

Gucci Pour Homme II е също одеколон със съблазнителен и пикантен аромат, с млада, чувствена и мъжествена същност. Подходящ е за млади, модерни мъже, с непринуден и отличителен стил. Този свеж, дървесен и пиперлив парфюм е пропит с игривост и харизма, която е подправена с аромати като канела, черен чай, тютюн, бергамонт, зехтин и бял мускус.

За онези от вас, които искат парфюм, действащ като афродизиак на жените, препоръчваме Guerlain Vetiver. Идеален за горещи летни нощи. Ароматът може да бъде определен като секси, спортен, дървесен и много мъжествен. Главни нотки са лимон, бергамонт, индийско орехче, пипер и ветивер.

Друг аромат възбуждащ женските страсти е Marc Jacobs Men. Ралф Швайгер е създателят на този уникален дървесно-мускусен цветен парфюм, който определено трябва да пробвате през топлите сезони. Съчетава в себе си свежестта и закачливостта на аромати като тоскански кипарис, кимион, джинджифил, кедрово дърво, бергамонт, мускус, пачули и рози.

Който и аромат да изберете, не прекалявайте с количеството. Парфюмът трябва да се усеща леко и на разстояние не повече от 50см от тялото, иначе рискувате да отблъснете околните. Дори да използвате много скъп и хубав аромат, той се превръща в неприятен и натрапчив, ако сте се заляли с него, особено в горещ летен ден, когато топлината способства за по-интензивното отделяне на миризмата. Точното количество е 2 пръсвания зад ушите.

Автор: Сузана Бойчева