Бебешки дрехи Natures Purest от 100% органичен памук в натурални цветове. Без изкуствени пестициди и оцветители.

2
Добави коментар

За всички вас, които безкрайно обичате малките си новородени дечица, ние от ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ, след внимателно селектиране и търсене, открихме една марка, наречена Natures Purest, нежни и натурални продукти, които да не дразнят или нараняват нежната бебешка кожа по никакъв начин, с единствената цел да осигурите на децата си най-здравословния старт в живота. За да имате възможността да ги обгърнете с мекота и чистота и всичко това с пълната сигурност, че не правите нито за секунда компромис със здравето и удобството на вашето дете.

Какви предимства имат артикулите на Natures Purest
Меките, луксозни, натурално оцветени памучни продукти оставят кожата на вашето бебче да диша. Създадени с грижа към околната среда, вие имате гаранция, че вашите деца, внуци и правнуци ще се радват на по-чист въздух. Всички артикули са изработени от 100% натурален чист памук, естествено пигментиран в зелено кафяви цветове. Този натурален цвят идва от вродените генетични качества на памучните растения. Какво прави този натурално оцветен памук наистина неповторим? Той се характеризира с липсата на каквито и да било нарушаващи еко равновесието торове и химически пестициди, обезцветяващи препарати, тежки метали, формалдехиди, хлорирани феноли и хлороорганични носители. 100% гарантирано натурално и чисто!

Повече за екипа, който стои зад тези продукти
Фирмата е разделена на един малък и сплотен водещ екип, който се намира в Kibworth Beauchamp, Южен Лейчестършир и друг такъв екип, които се намира в Хонг Конг и превръща дизайнерските идеи в реални изделия. Фабриката, в която се произвеждат тези екологично и органично чисти дрешки и играчки се намира в Южен Китай, където отдаден екип от професионалисти следи всяка една дрешка или играчка, която може да достигне и до вашето бебче, да бъде изработена внимателно и прецизно, плътно следвайки първоначалния замисъл и установените сертификационни норми. През изминалата година, екипът води упорита борба, за да извоюва пълен органичен сертификат – от самата суровина, през процеса на производството, до крайния продукт.

И малко любопитни факти
Знаехте ли, че:
• Конвенционалният памук се отглежда на 3% от земеделските земи в целия свят, но поглъща 25% от всички използвани пестициди. Страшната статистика гласи, че във всяка една от вашите тениски има 113 гр. отровни химикали.
• Обезцветителите и боите, използвани в конвенционалните памучни продукти са токсични материали, които остават след това и в готовите продукти, които носим. И най-лошото е, че разпространението на тези химикали в околната среда, може да стане причина за унищожаването на екосистеми, които са градени милиони години.
• Всички добре знаем, че кожата е най-големият човешки орган. За разлика от възрастните, малките новородни бебчета имат много по-уязвима и чувствителна кожа за токсините и синтетични химикали. Вредните вещества много лесно проникват през кожата в кръвната система и тялото на нашите мъници.
• През първата година от живота си, бебетата прекарват 16 часа дневно спейки. Дори когато не са в собственото си креватче, те са някъде в своята детска стая. По тази причина е от изключително значение да обградим нашите мъничета с чистота и любов и да им осигурим здравословна среда.
• Необработените материите на Natures Purest са с неутрално PH и дишат, така както го прави и нежната бебешка кожа.
• Това са продукти, приятелски настроени и към околната среда. Органичният памук, от който са изработени всички артикули е отгледан без използването на токсични торове и химически пестициди. Тъй като не се използват оцветители, няма индустриално замърсяване и отпадъчни води.

Продуктите Natures Purest, които може да откриете и в нашия магазин.
Внимателно разгледахме всички артикули на Natures Purest и селектирахме за вас неща от първа необходимост, от които се нуждае всяко новородено (лигавници, одеалце, хавлия, боди, буйки, спален чувал, пеленки). Разгледайте подаръчните комплекти, с които може да зарадвате малките слънчица, като им подарите любов, мекота и грижа. Освен дрешки, Natures Purest ни предлагат качествена козметична грижа за деликатната бебешка кожа. Шампоани и кремчета за ежедневна употреба, с които да запазите мекотата и нежността на детската кожа.

Колкото и тривиално да звучи, здравето на нашите деца е най-големият приоритет, който имат родителите в живота си. Тъй като растейки те ще се сблъскват с най-разнообразни неблагоприятни влияния, които ще подлагат на изпитание силата на имунната им система, от първостепенна важност е да дадем здравословен, чист и натурален старт на живота на нашите малки съкровища. Както са важни храните, с които се хранят, напитките, които консумират, козметиката, която използват, така трябва внимателно да избираме и дрехите, които носят и играчките, с които играят от първия ден на своето раждане. Направете своя избор сега!