10 интересни факта за дупето

21
Добави коментар
krisi_d
krisi_d

неделя, 10 апр 2011 г. 11:54 ч.

Дупето е една от най-възхваляваните части в човешкото тяло. Ето някои интересни факти.:

Факт N 1.

С фитнес или не, размерът на задните части се определя основно от гените. Там където доминират белите влакна, хората имат склонност към напълняване, а там- където доминират червените, те се радват на стегнат и вирнат задник в младини, но за съжаление в късна възраст атрофиралите мускули го превръщат в нещо подобно на неапетитна сушена слива.

           Факт N 2.

Повишеният интерес към дупето винаги е съществувал. Достатъчно е да видите фигурките от първобитните общества. Смята се, че мъжкият интерес към дамските форми е дълбоко закодиран още оттогава, защото те свидетелстват за здраве и способност за възпроизводство на рода.

Факт N 3 В Древна Гърция жените с хубав задник се смятали за посланички на боговете. Посвещавали им скулптури и разнообразни произведения на изкуството.

Факт N 4.

Впрочем добре оформеният ханш, важен за хубавото дупе, вълнува не само мъжете, но и жените. При избора на партньор жените заявяват, че харесват силните бедра и високият ръст.

Факт N 5.

В Средните векове ханшът се смятал за място срамно и греховно. И знаете ли защо? Защото задникът бил неприлично гладък. Факт N 6.

Въпреки това имало рицарски орден на дупето и той просъществувал 150 години.

              Факт N 7.

Австралийската актриса и спортистка Анет Келерман е първата, която показва гол задник на киноекрана

Факт N 8.

Най-скъпият задник в света притежава Кайли Миноуг. Той е застрахован за 4.7 млрд. долара.

Факт N 9.

А най-харесвани задници имат, според проучванията, Дженифър Лопес, Джесика Алба и Бионсе. При мъжете челната тройка оформят Брад Пит, Джейсън Люис и Дейвид Бекъм.

Факт N 10. В Германия има поверие, че задникът пази от превратностите на времето. Ако при буря изложите точно него на въздействието на времето, нямало да ви удари мълния.

woman.bg