ПОРЕДНИЯ ГАФ НА ГОСПОДАРИТЕ

2
Добави коментар
Aleff
Aleff

Виж темите без отговор | Виж активните теми

ПОРЕДНИЯ ГАФ НА ГОСПОДАРИТЕ 
Автор
Съобщение

BornToBeFree
новак

Регистриран на: Съб Яну 01, 2011 02:00Мнения: 1

 Re: ПОРЕДНИЯ ГАФ НА ГОСПОДАРИТЕ

Условията, с които се съгласяваме при регистрирането си, противоречат на 3 закона в общо 5-6 случая из текста.Ако някой има желание и малко знания може да осъди собствениците, така че свят да им се завие.

Пон Апр 11, 2011 17:01

VAS
Глобален Модератор

Регистриран на: Пон Авг 07, 2006 14:39Мнения: 12943

 Re: ПОРЕДНИЯ ГАФ НА ГОСПОДАРИТЕ

Именно защото не знаете как да зададете въпросите си, няма да ви бъде отговорено. На това ли да отговоря, на пост пълен с обиди и определения?Правилата постоянно се променят, преди са били едни, сега са други – четете ги, ясно си пише кога е последната актуализация.Надали е изтекла секретна информация, след като още първите на които бяха изтрити никове започнаха да задават въпроса – защо.

Пон Апр 11, 2011 18:30

nani_bs
новак

Регистриран на: Пон Юни 23, 2008 23:57Мнения: 78

 Re: ПОРЕДНИЯ ГАФ НА ГОСПОДАРИТЕ

Къде в моя въпрос видя обиди или определения?

Пон Апр 11, 2011 20:00

zmija
новак

Регистриран на: Нед Юли 13, 2008 18:04Мнения: 8

 Re: ПОРЕДНИЯ ГАФ НА ГОСПОДАРИТЕ

Видимо „внасяте ред“…Такъв цинизъм няма и в изостаналите страни!ПЪРВО, НИК ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ Е РЕГИСТРИРАН, НО ЗА ДА ВЛЕЗЕ ВЪВ ФОРУМЪТ ТРЯБВА ДА СЕ …РЕГИСТРИРА?! ДР. СТАЛИН, КАК СМЕ С МОЗЪКЪТ????ЗА ДА СЕ ЗАПУШИ УСТАТА НА ЛЕО, ИЗТРИВАТ ВСИЧКИТЕ МУ НИКОВЕ, ПРИ ТОВА ИГРАЛНИ – ОБЩО ТРИ.ФОРТЕГЕЙМС СЕ ПРЕВРЪЩА В БАШИБОЗУК!!!лЕОНАРДО ТАКИВА „ПРИЯТНИ“ ИЗНЕНАДИ ВИ Е ПОДГОТВИЛ, ЧЕ ВИ Е БЕДНА ФАНТАЗИЯТА.V.a.s КАК МОЖАХТЕ ДА ПАДНЕТЕ ТОЛКОВА НИЗКО ИЗПЪЛНЯВАЙКИ УКАЗИ, ПРЕДПОЛАГАМ НА БИВШИ МУТРИ…
Последна промяна zmija на Пон Апр 11, 2011 20:21, променена общо 1 път

Пон Апр 11, 2011 20:11

zmija
новак

Регистриран на: Нед Юли 13, 2008 18:04Мнения: 8

 Re: ПОРЕДНИЯ ГАФ НА ГОСПОДАРИТЕ

Ужассс!!!!Не сме знаели , как да задаваме въпроси….нямам думи за този пост.Само Вие ли знаете?!Нани Ви е написала и задала ЯСЕН въпрос, че и един първолак би го разбрал…Не мога да повярвам, че интелигентен човек като глобалният модератор пише това…Дали обаче това е глобалният модератор или …!?

Пон Апр 11, 2011 20:18

VAS
Глобален Модератор

Регистриран на: Пон Авг 07, 2006 14:39Мнения: 12943

 Re: ПОРЕДНИЯ ГАФ НА ГОСПОДАРИТЕ

nani_bs това не е въпрос, това е констатация. Как може……..Писах има актуализация на правилата, направена още на 20.03. Длъжен ли е някой да ви припомня да ги четете?Като имате приятели и държите на тях, защо правите по-толкова много никове? Един не ви ли стига?Спирам да пиша, защото определено някои потребители, преминават границата и няма дискусия, има иронизиране и обиди. Леонардо държа да не ми приписваш неприсъщи действия. Ако има нещо го правя открито и не изпълнявам мокри поръчки.

Пон Апр 11, 2011 22:08

zmija
новак

Регистриран на: Нед Юли 13, 2008 18:04Мнения: 8

 Re: ПОРЕДНИЯ ГАФ НА ГОСПОДАРИТЕ

КЪСНО Е ВЕЧЕфОРУМЪТ ВЕЧЕ Е РАЗПРОСТРАНЕН В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИДО СЕДМИЦА ЩЕ БЪДЕ НА ПЪРВА СТАРАНИЦА В ГУГЪЛ!ВИЕ ИЗТРИВАЙТЕ, ОЩЕ ПО ДОБРЕ ЗА НАС, ПРИКРЕПИХМЕ СНИМКИ И НЕКА ДА ВИДЯТ , КАКВО БАТАШКО КЛАНЕ СЕ ИЗВЪРШВА В ТОЗИ САЙТ!

Пон Апр 11, 2011 23:07

zmija
новак

Регистриран на: Нед Юли 13, 2008 18:04Мнения: 8

 Re: ПОРЕДНИЯ ГАФ НА ГОСПОДАРИТЕ

[youtube]nani_bs написа:Изчетох много внимателно всички правила за регистрация и игра в този сайт. Имам и въпрос: Как обаче собствениците се осмеляват да изтрият никове, с които е играно в белота, които са си натрупали някакъв рейт и са придобили някакви приятели за по- нататъшна игра, която да им е по вкуса и да им е интересна? Чудя се кой може така да се изгаври с „труда и с безсънните нощи“/ както казва един мой стар приятел / на някои потребители. Съгласна съм, че има доста неактивни никове, които са от скоро и които са направени не за игра, а единствено и само да натрупват някакви точки в една недообмислена според мен версия на покера. Дотук добре, но тези никове са сътворени от не повече от 3 месеца…Питам за останалите, с които е играно, които са плащани и които са премахнати просто на някакъв случаен принцип според мен.Лека вечер, надявам се да получа някакъв адекватен отговор.1. Явно на някой граматиката му куца, Нани задава ясен ВЪПРОС / това , което съм болдувал – почернил, удебелил /, едва в третият абзац идва нейната констатация, която е факт. Пак се връщам на думата – Не бъркайте киселото мляко с лютеницата.2. Къде е написано, че трябва един човек да има ЕДИН ник!? НИКЪДЕ!!!3. Относно „мокрите“ поръчки, то това е повече от ясно – ДА, на лице са. Тези масови безчинства без да се предупреди потребителят не е само мокра поръчка, а както вече написах ГЕНОЦИД!4. Относно условията за регистриране в сайта наистина ПРОТИВОРЕЧЪТ на законодателството. За това лично връчих всичко необходимо на адвокатите от Комисията за защита правата на потребителите. / то за кой ли път ще ви разглеждат и глобяват, помните писмото, което получи Н2О /.5. ЗАЩО СЛЕД КАТО НИКЪТ LEONARDO_DA_VINCI Е РЕГИСТРИРАН МУ ИЗИСКВАТЕ РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ФОРУМЪТ? Питам за втори път. Констатация тип мнение – Целта ви е да се регистрира на ново и да го резнете, ако ли не това друго обяснение на това недомислие НЯМА.6. Защо нито веднъж другарите администратори не се появиха да изкажат мнение, или да се извинят, или да отговорят, вместо това се КРИЯТ зад гърбът на глобалният модератор? Има една поговорка – След като планината не идва при Мохамед, последният отива при планината. Тоест чрез интернет се влиза в търговският регистър и адрес, мобилен всичко излиза на яве, след това се предоставя на потребителите и всеки един от тях, в случай, че пожелае ще отправи въпроси към управителят на ООД – то и съдружникът му. Елементарно е.За трети път поставям следният въпрос – ЗАЩО СЛЕД КАТО НИКЪТ LEONARDO_DA_VINCI Е РЕГИСТРИРАН МУ ИЗИСКВАТЕ РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ФОРУМЪТ?7. Ще получат ли извинението ви потребителите с по един два випирани ника заличени по най -варварският метод?

Вто Апр 12, 2011 02:29

Zmeia11
новак

Регистриран на: Нед Окт 10, 2010 02:00Мнения: 1

 Re: ПОРЕДНИЯ ГАФ НА ГОСПОДАРИТЕ

ей смешници долни или там каквисте що ми изтрихте двата готини нуика без да ме предопредите скапаняци.за 4 години товали можахте да измислите малумници да си изгоните харата ли искате от саита.я си варнете никовете на хората мушмуроци като искате да триете никове трите на тези които трябва нали виждате кога е напрвен никаи е нов и за какво е направен идиотиииииииии скапани. ДА СИ МИ ВАРНЕТЕ НИКОВЕТЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ И НЕ САМО НА МЕН.зарад двама човека които послушахте тогава изгонихте хората от старата версоя в покера и сега зарад др двама че си изгоните сички хора от саита щото сте много умни като некой овца даже и тя е по хитра от вас.поне пишете на главна страница че ги триете никовете и да си изберат потребителите с кои да отанат не ви да решите кой да оставите мишки.и защо запушихте устата на леонардо давинчи че ви извади сички керливи ризи ли случея и нани бс и тя е права за бесаните нощи.чао и лек ден за сега от мен

Вто Апр 12, 2011 08:46

pulna_ludnica
новак

Регистриран на: Вто Апр 12, 2011 02:00Мнения: 3

 Re: ПОРЕДНИЯ ГАФ НА ГОСПОДАРИТЕ

[-.-.-.-]: мила[pulna_l…]: kupuval si ot tqh[-.-.-.-]: и изтриха[pulna_l…]: ta kali da otre4e ako moge[uGLy_]: daaa, az sam kupuval mnogo pati daje [pulna_l…]: KALI[pulna_l…]: kagi sega[pulna_l…]: nali otri4a6e[-.-.-.-]: и тука че има 20 овека на кръст[-.-.-.-]: човека[-.-.-.-]: като старата[pulna_l…]: KALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII[pulna_l…]: 6to mul4i6iskam da bude iztritaeto vi dokazatelstvao6te dnesi da ne stradat drugiteako i tva ne e dostatu4no neznam

Вто Апр 12, 2011 09:14

zmija
новак

Регистриран на: Нед Юли 13, 2008 18:04Мнения: 8

 Re: ПОРЕДНИЯ ГАФ НА ГОСПОДАРИТЕ

Ахаааааааааааа, ето защо им бе дадено време да си направят трансфер на точките….заначи се оказах правСАКАЧЕМЕ СПОРЕД ЗАВИСИНякой от управата си е затворил очичките за новата покупка – продажба, ето защо не бяха изтрите никовете на Ива и Рики.Супер, сега пуснах това във социалните мрежи.

Вто Апр 12, 2011 09:23

pulna_ludnica
новак

Регистриран на: Вто Апр 12, 2011 02:00Мнения: 3

 Re: ПОРЕДНИЯ ГАФ НА ГОСПОДАРИТЕ

iskam da se dade glas ot potrebitelite koito sa suglasni s me1da se itriqt nikovete na kali i riki2da se vurnat starite nikove na potrebitelite i te sami da precenqt s koi da igraqt3da se napravi vip za pove4e ot edin nik ako nqkoi gelaeMOLQ DAITE GLAS

Вто Апр 12, 2011 09:48

zmija
новак

Регистриран на: Нед Юли 13, 2008 18:04Мнения: 8

 Re: ПОРЕДНИЯ ГАФ НА ГОСПОДАРИТЕ

Заваляха въпроси, “ констатации“, мнения от НЕДОМИСЛИЕТО на въпросните персони.Моля Ви, не пишете толкова сложни публикации))))) , след като правят детински ГРЕШКИ, смятате ли , че ще разберът думите ви. Особенно постът на Романтика))) мила, моля те пощади хорицата, в този твой пост ще накараш другарите да се допитват до десетокласници))))))))) връщаш ги в първи клас един вид / следва бурен задоволителен смях / Пълна – Лудница, аз винаги съм ЗА СПРАВЕДЛИВОСТА. ИМАШ МОЯТ ГЛАС!!!ЗА ШЕСТИ ПЪТ ЩЕ ПОПИТАМ – ЗАЩО ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ СЛЕД КАТО Е РЕГИСТРИРАН НИК, ИСКАТЕ ДА СЕ РЕГИСТРИРА ВЪВ ФОРУМЪТ?

Вто Апр 12, 2011 11:56

ursuzin1
новак

Регистриран на: Вто Апр 12, 2011 02:00Мнения: 6

 Re: ПОРЕДНИЯ ГАФ НА ГОСПОДАРИТЕ

Искам да разбера как решавате кой от всички регистрирани НИКА да оставите? Този с най-малко точки???… И защо при наличието на примерно 5 ника, в четири от които има точки – по 9милионна, 4-ри милиона и по-малко, вие оставяте ник с 2 000??? По какъв критерии триете? Защо не сте оставили най-ползвания ник или пък първия регистриран, илли последния…Също така никъде не е казано, че за да се играе във великия ви сайт, човек трябва да си купи собствен неприкосновен компютър! Обикновено в едно семейство има по един, а не персонално всеки член да си има собствен компютър с ОТДЕЛНО IP !!!! Щом искате така – от всяко IP да влиза само един потребител, елате да ми плащате вие сметките! Надявам се да получа разумен отговор

Вто Апр 12, 2011 18:31

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

Вие не можете да пускате нови темиВие не можете да отговаряте на темиВие не можете да променяте собственото си мнениеВие не можете да изтривате собствените си мненияВие не можете да прикачвате файл