Златнoто зайче на LINDT – най-чаровното превъплъщение на истинския швейцарски шоколад

3
Добави коментар
fashionbg
fashionbg

Начало » Любопитно » Златнoто зайче на LINDT – най-чаровното превъплъщение на истинския швейцарски шоколад

Любопитно

Златнoто зайче на LINDT – най-чаровното превъплъщение на истинския швейцарски шоколад

06 Април 2011
Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Любопитно

  
 

Емблематичното златисто зайче с фина червена панделка и златно звънче около врата, е създадено от Майсторите на шоколада LINDT, за да очарова Вас, Вашето семейство и приятели за Великден!

Златното зайче на LINDT отваря очи към света на шоколада за първи път през 1952 г.
Историята ни връща към една от свежите пролетни сутрини на месец март, когато земята все още е покрита със сняг. В една такава сутрин Майстор на шоколада LINDT вижда в градината си малко зайче. Синът му е напълно хипнотизиран при вида на сладкото същество! Момчето обаче се натъжава и започва да плаче, веднага след като зайчето изчезва в храстите.

Силно развълнуван от тъгата и разочарованието на сина си, бащата ражда идея: „Трябва да направя зайче като това, само че от шоколад…” Той създал зайчето от най-нежния млечен шоколад на LINDT, дал му опаковка от златисто фолио и завързал грижливо червена панделка със златно звънче около врата му, за да не се загуби отново.
„Когато звънчето звънне, лесно можеш да го откриеш”, казал бащата на сина си.

И така се родило първото Златно зайче на LINDT! Скоро то се превръща в символ на Великден. Хора на различна възраст навсякъде по света го обожават и неговото появяване е знак за тях, че Великден наближава.

Този месец Златното зайче на LINDT и неговото семейство очакват с нетърпение да се присъединят към Вашия Великденски празник, за да го направят специален! Повече за това как да се сдобиете с очарователно Великденско зайче тук.

Прочетено: 2041 пъти