Ти си огън, земя, въздух, вода

12
Добави коментар
sa6eto
sa6eto

Огън

Това е вашият елемент, ако вие сте Овен, Лъв или Стрелец

Огнените хора са спонтанни, бързи, приливат от енергия. Те могат да изглеждат самовглабени, здраво стъпили на земята, но не винаги в душата им е толкова подредено. Притежават висок дух, самоуважение, ентусиазъм, непреодолимо желание за себеизява, както и огромен стремеж към свобода. Не правете грешката да ги спирате или принуждавате да правят каквото и да е – ще избухнат.

Земя

Елементът е на зодиите Телец, Дева, Козирог

Тези хора наистина са стъпили здраво на земята! Освен това гледат на нещата в дълбочина и не са лекомислени. Те не се увличат по бляскавите и повърхностни неща, предпочитат реалното пред имагинерното, теорията пред интуитивните полети на въображението. Искат реални резултати, проевяват търпение и самодисциплина, за да ги постигнат. Имат вродено разбиране за света и неговото многообразие, проявяват жилавост и издръжливост при постигане на целите си. Имат и безгранично търпение, но това не означава, че околните трябва да злоупотребяват с този факт.

Въздух

На този елемент са подвластни Бблизнаци, Везни и Водолей

Въздушните знаци отдават особено значение на теориите и концепциите и намират подходящ начин за словестна изява, като често прибягват до абстрактни съждения. Те запазват своята безприострастност и не смятат за необходимо и полезно да се намесват в силните емоции на другите хора или техните проблеми. Те предпочитат да се движат над всичко това като въздух!

Вода

Водни са зодиите Рак, Скорпион и Риби

Интуитивни, с въображение и богата душевност, те са изцяло отдадени на сетивното. Водните знаци са дълбого емоционални и преливат от състрадание към другите, но понякога и от съжеление. Много добре познават тайните на своята интуиция, независимо, че могат да изглеждат чудаци в очите на околните. Те просто знаят. Те са мистици и мечтатели, хора, които са във връзка с по-дълбоките измерения на живота. Задълбочени са, донякъде тайнствени и носени от полета на духа.