Модерни пролетни прически » Красота

4
Добави коментар
svetla58
svetla58

Искате да  разнообразите външния си вид за новия сезон? ЕМодно събра за вас няколко идеи за интересни и актуални прически директно от главите  на  звездите.

Огромният кок е много популярен сред звездите, както за официални събития, така и за разходка в парка. Вариациите са много:  по-пригладен,  по-рошав, с вградени малки плитки…

Как да направим тази прическа: Хванете косата си на висока опашка и я топирайте. Оформете голям, небрежен кок и закрепете с фиби. За по-голям обем можете да хванете кока с две ръце и да издърпате леко настрани.  Напръскайте с лак за коса. За да постигнете още по-небрежен вид – извадете малки кичурчета коса над ушите и ги пуснете да падат отстрани на лицето.

Страничната плитка е отново много популярна както за официални събития, така и в ежедневието на звездите.

Как да направим тази прическа: Оформете страничен път и съберете косата пред едното рамо. На тила сложете няколко фиби, които да придържат по-късите кичури. Сплетете косата в не-много стегната плитка. Има различни начини за сплитане,  всеки път можете да експериментирате с различен вариант. Отново за обем можете да хванете плитката с две ръце и да издърпате леко настрани. По желание пуснете свободно падащи кичури от двете страни на лицето.

Много елегантен  начин да разнообразите косата си бързо и лесно. Просто сплетете част от бретона, завържете края на плитката с ластик и го подпъхнете под останалата коса. Закрепете с фиба и сте готови! Ако имате повече време и желание можете да навиете кирури от косата си с маша като правите обемисти вълни, за да постигнете по-силно изразен бохо стил.

Автор:  Теодора Каракостова