Ярослав. Хиляда години назад / Ярослав. Тысячу лет назад 2010

2
Добави коментар
kolizeum.net
kolizeum.net

Ярослав. Хиляда години назад / Ярослав. Тысячу лет назад 2010

    Киевска Русия в началото на миналото хилядолетие.

По Ростовските земи бушуват десетки междуплеменни войни.

В горите, по пътищата и по реките върлуват разбойнически банди. Разбойниците отвличат хора и ги продават като роби на хазарите, които ги превозват по течението на Волга за препродажба. За да прекрати търговията с роби, младият Княз Ярослав трябва да обедини земите и народите на Ростов. Да победи врага е възможно само ако преодолее предубежденията и прекрати религиозните и етническите конфликти в княжеството. На мястото на изпепеленото разбойническо огнище Ярослав основава град, който по-късно хората наричат на негово име, в памет на великия княз.

Държава:

  Русия

Година:  
2010

Времетраене:  
103 мин.

Жанрове:  
Драма   Екшън   
Режисьор:  
Дмитрий Коробкин 
В ролите:  

Александр Ивашкевич ,  Светлана Чуйкина ,  Алексей Кpaвченко ,  Виктор Вержбицкий ,  Валерий Золотухин ,  Павел Хрулев ,  Елена Плаксина ,  Владимир Антоник ,  Борис Токарев ,  Константин Милованов, Юрий Ваксман, Сергей Генкин, Федя Шувалов 

  
Kolizeum.net е сайт, в който ще намерите информация за една добра колекция от филми. Тук няма да можете да гледате филми онлайн или да ги сваляте. Всички права на филмите, които ще намерите тук принадлежат на техните собственици.